Hclager er reklamefinanseret

Holder en robotplæneklipper muldvarperne væk?

Det store mysterium om muldvarper afskrækkes af robotplæneklipperen er endelig kommet til en ende. Svenske undersøgelser har løst mysteriet, muldvarper bliver afskrækket af robotplæneklipperen. 

Da robotplæneklipperen køre gennem hele plænen, og op til flere gange pr kørsel sender robotten et signal til muldvarperne om at der er liv på overfladen. 

Muldvarper er et nattedyr, vi råder til at sende robotplæneklipperen i aktion om natten hvis man ofte har besøg af de små muldvarper fra naturen.

Gardena Smart Sileno Life 700

Hvordan reagere robotplæneklipperen på muldvarpeskud?

En robotplæneklipper vil alt efter model enten bakke væk fra muldvarpeskud, eller køre direkte henover dem. Dette kommer meget an på størrelsen af muldvarpeskud.

Robotplæneklipperen har i sig selv ikke noget problem med at håndtere muldvarpeskud, i værste tilfælde vil robotten blot køre udenom dem.

Hvis et muldvarpeskud skulle befinde sig på en skråning i plænen, anbefaler vi at fjerne dem. Nogle robotplæneklippere med mindre høj teknologi kan have tendens til at tippe bagover, når de prøver køre henover dem.

Scroll to Top