Hclager er reklamefinanseret

Kan robotplæneklipper skade dyr

Da robotplæneklipperen kom på markedet gik der ikke længe før man hørte om dyr der kom til skade, denne skade opstod når dyret kom under robotplæneklipperen og blev ramt af dens knive. 

Efter disse episoder er der udarbejdet en række specifikke sikkerhedsstandarder for robotplæneklipperen. Dette er gjort for at forhindre nogen former for skade på noget levende væsen. Hvis robotplæneklipperen støder ind i en forhindring/bliver løftet op, eller tippes om på siden stopper den automatisk med det samme. 

Dette gælder for de fleste robotplæneklipper, du kan se om de overholder de europæsike sikkerhedsstander ved at se om den bærer CE-mærket. 

Brug robotplæneklipperen om dagen

Vi råder stærkt til at man benytter robotplæneklipperen om dagen, da natten er der hvor de små dyr kommer frem fra deres skjulested, for at udforske verden og dens omgivelser. Ved at benytte robotplæneklipperen om dagen, er chancerne for at den støder på et lille dyr fra naturen markant mindre.

Desuden kan man også iagttage robotplæneklipperen imens der er lyst, og så er chancen for at naboerne klager over støj/andet også mindre.

Scroll to Top