Hclager er reklamefinanseret

Kan Robotplæneklipper tåle regnvejr

kan robotplæneklippere tåle regnvejr

Svaret er meget kort, ja en robotplæneklipper kan godt tåle at køre i regnvejr. Robotplæneklipper er robust opbygget og designet til at være udendørs. De vigtige enheder i en robotplæneklipper er beskyttet forsvarligt så regnvejr ikke kan skade den.

Robotplæneklipper Certificeringer

Nogen robotplæneklipper har såkaldte certificeringer, disse certificeringer garantere for en beskyttelse imod vandsprøjt, regnvejr og støv. Vi har lavet en liste over de forskellige certificeringer, og om hvad de forskellige betyder for beskyttelsen af din robotplæneklipper.

Ip 54: Har din robotplæneklipper en Ip54 certificering, betyder dette at der er en vis form for beskyttelse imod regn, støv og vandsprøjt.

Ip 55: Har din robotplæneklipper en Ip55 certificering, betyder dette at der er en beskyttelse imod støvindtrængning, der kan være skadelige for robotplæneklipperens normale drift, men er dog ikke 100% støvtæt. Har din robotplæneklipper denne certificering, er den derudover også beskyttet imod vandstråler, som bliver produceret af en dyse på 6.3mm fra alle vinkler.

Ip 56: Har din robotplæneklipper en Ip56 certificering, betyder dette at der er en vis form for beskyttelse imod vandsprøjt og støv under tryk fra alle retninger. 

IPX4: Har din robotplæneklipper en IPX4 certificering, betyder dette at den er beskyttet imod vandstænk fra alle vinkler.

Hvor finder jeg certificeringer

Certificeringer findes som regel på manualkortet som medfølger til de fleste robotplæneklipper, ved nogle særlige robotplæneklipper findes de under bunden/skrevet langs siden.

Fungere robotplæneklipperen på vådt græs

Nogen robotplæneklipper har en indbygget regnsensor, denne sensor fortæller dem om græsset er vådt eller fugtigt hvor de så ikke klipper. De fleste robotplæneklipper køre rundt i både regn og fugt, dette står der som regel i brugsanvisningen som medfølger til maskinen. 

Leder du efter en robotplæneklipper, som kan køre i regn og slud og levere perfekte klipperesultater? Så kan du tage et kig på vores udvalg af robotplæneklipper til overskuelige priser.

Du finder robotterne lige her

Scroll to Top