Gardena Sileno Life 1000

8.495 kr.

Beskrivelse

Er tiden kommet til, at du skal investere i en robotplæneklipper? Så skal du bestemt tjekke GARDENA SILENO Life 1000 ud.

Robotten kan håndtere plæner op til 1000 m2. Den kører jævnt og sørger for ikke at efterlade nogen former for kørespor eller striber i plænen, takket være sensorcut-funktionen.

Gardena robotplæneklipper kan også klare skråninger på op til 35%. Hvis du har smalle passager eller skarpe sving i haven, er det ingen problem for robotten. Den klarer alle udfordringer perfekt.

Robotplæneklipperen er udstyret med følsomme sensorer, der sikrer, at robotten ikke støder ind i eventuelle forhindringer. Hvis robotten møder en forhindring, sørger sensorerne for, at den finder en anden vej rundt i stedet for at give op.

Du kan selv planlægge robottens køreplan, så du altid kommer hjem til en velplejet plæne efter en lang arbejdsdag. Når du modtager robotten og starter den op, er der en programmeringsassistent, der guider dig gennem alt, hvad du skal bruge og vide. Den hjælper dig med at kortlægge din plæne, så robotplæneklipperen kører mest optimalt.

Gardena robotplæneklipper er nem at rengøre. Du kan blot tage din vandslange og skylle robotten, hvilket er en fordel at gøre efter robotten har været i aktion. Når robotten er færdig med at klippe din græsplæne, vender den automatisk tilbage til ladestationen.

For øget sikkerhed har robotten en indbygget løftesensor. Hvis du løfter robotten, mens den er i aktion, stopper alle knivene automatisk. Dette er lavet for at forhindre ulykker.

Når GARDENA SILENO Life 1000 skal installeres, skal du oprette en personlig pinkode til robotten. Denne PIN-kode sikrer, at kun du og dem, der har koden, kan bruge og ændre robottens indstillinger. Hvis robotten skulle blive stjålet, vil den være ubrugelig uden pinkoden.

Gardena robotplæneklipper er udstyret med Bioklip-funktionen, der bevidst efterlader noget af det afklippede græs på plænen. Det afklippede græs fungerer som naturlig gødning og sikrer dig den sundest mulige græsplæne. Du slipper også for at skulle gå rundt og samle græs op efter robotten har været i aktion.

Egenskaber

Specifikationer

Mærke

Maks. hældning

35%

Maks. hældning ved kanten

10%

ladesystem

Automatisk

Firmwareopdatering

USB

Informationspanel

MonoChrome Graphical Display 2,1″

Regnsensor

Nej

Egenskaber

Pro Støjsvag, Ai-Præcision, Auto Vejr & Terræn, Frost Sensor, Spot Cutting, CorridorCut

Klippeteknik

3 drejelige knvie (pivot)

Klippebredde

22 cm

Klippehøjde

20-50 mm

Antal Klippehøjder

3

Klippe højde justering

Manuelt

Dobbeltskæreretning

Ja

Længde på afgrænsningskabel

200 m

Længde

5 m

Kramper

300 stk.

IP-rating

IPX5

App Styring

Ja

Bluetooth

Ja

Timer

Ja

Batteritype

Li-ion

Opladningsstrøm

1,3 A

Ingen belastningshastighed

2500/min

Afgænsningstype

Kabel

Klippeareal

1000 m²

Lydniveau

57 dB(A)

Frostsensor

Ja

Væltesensor

Ja

Løftesensor

Ja

PIN-kode

Ja

Tyverialarm

Ja

Anmeldelser

Scroll to Top