Gardena Smart Sileno+ 1600

13.750 kr.

Beskrivelse

Mangler du fritid i hverdagen, og ser du også græsslåningen som en byrde, der bare helst skal overstås hurtigt? Så er Gardena Smart Sileno 1600 m² robotplæneklipper måske den helt rette robotplæneklipper til dig med den store have.

Robotplæneklipperens smarte system sørger for, at du altid har forbindelse mellem dig, din have og din robotplæneklipper. Uanset hvor du befinder dig, sørger Smart EasyApp Control for, at du altid kan passe haven gennem telefonen.

Du skal ikke bekymre dig om støj fra robotplæneklipperen. Den er nemlig utrolig støjvenlig med et lydniveau på kun 60 dB. Dette giver dig den fulde frihed til at nyde en god bog i haven, uden at robotplæneklipperen vil forstyrre dig.

Gardena Smart-appen har en effektiv planlægningsassistent. Denne assistent sørger for, at plænen altid er vedligeholdt ved at overholde en bestemt tidsplan. Takket være SensorControl kan robotplæneklipperen selv beregne, hvor ofte græsplænen skal slås ud fra væksten.

Robotplæneklipperen klarer uden problemer stejle skråninger. Den kan klippe hældninger og skråninger på op til 35%. Efter endt klipning sørger robotplæneklipperen automatisk for at vende tilbage til sin ladestation.

Den intelligente robotplæneklipper er designet til at klippe i alle slags vejr. Om det regner eller tordner, kan du altid regne med Gardena Sileno 1600 m² robotplæneklipperen.

Takket være den effektive kollisionssensor kan robotplæneklipperen navigere rundt i plænen uden problemer. Skulle den støde på en forhindring, sørger den smarte forhindringssensor for, at robotplæneklipperen ikke giver op, men i stedet finder en anden vej rundt om forhindringen.

For ekstra sikkerhed har Gardena Smart Sileno 1600 m² robotplæneklipperen en løftesensor. Hvis robotplæneklipperen bliver løftet, mens den er i aktion, stopper alle knive automatisk for at forhindre eventuelle ulykker.

Gardena Smart Sileno 1600 m² robotplæneklipperen har indbygget tyverisikring. Denne tyverisikring er i form af en alarm samt en personlig pinkode, som du selv vælger. Dette betyder, at hvis robotplæneklipperen skulle ende i de forkerte hænder, vil den være ubrugelig for dem uden din personlige pinkode.

Robotplæneklipperen har en smart app, hvor du finder mange tilgængelige funktioner. Nogle af funktionerne inkluderer:

  • Easyguide: Denne guider dig gennem hele installationen.
  • Smart Home: Med Smart Home har du mulighed for at styre din robotplæneklipper med stemmekommandoer ved hjælp af Alexa-assistenten.
  • Plantebibliotek: Med plantebiblioteket kan du læse om alle mulige forskellige planter, buske, bede og meget mere.

Egenskaber

Specifikationer

Mærke

Maks. hældning

35%

Maks. hældning ved kanten

15%

ladesystem

Automatisk

SmartHome integration

Amazon Alexa

Batteritype

Li-ion

PIN-kode

Ja

Tyverialarm

Ja

Anmeldelser

Scroll to Top