Gardena Smart Sileno Life Lona 1500

11.727 kr.

Beskrivelse

Er du også træt af at bruge dine feriedage på at ordne plænen? Så synes vi bestemt, at du skal tjekke GARDENA Smart SILENO Life LONA 1500 ud.

Robotten kan klippe græsplæner med et areal på helt op til 1500 m². Det eneste, robotten kræver fra dig, er at du indstiller størrelsen på din græsplæne samt de dage, hvor du ønsker, at robotten skal ordne plænen. Disse oplysninger kan indstilles via GARDENA Smart-appen, og når dette er gjort, klarer robotten automatisk resten.

GARDENA robotplæneklipperen har en effektiv teknologi kaldet LONA. Denne teknologi sikrer, at robotten lærer, hvordan din have ser ud, og tilpasser sig plænens form og areal. Takket være den effektive SensorControl ved robotten, hvor ofte den skal slå græsset ud fra væksten.

GARDENA robotplæneklipperen kan nemt navigere gennem smalle passager og klare skarpe sving uden problemer takket være den fantastiske CorridorCut-funktion. Med det medfølgende kantkabel kan du selv vælge, hvilke områder du ønsker, at robotplæneklipperen skal køre i. Hvis robotten støder på en forhindring, sørger kollisionssensoren for, at robotten ikke stopper, men finder en anden vej rundt om forhindringen.

For ekstra sikkerhed har GARDENA robotplæneklipperen en løftesensor. Hvis robotten bliver løftet, mens den er i aktion, stopper knivene automatisk med det samme. Dette er gjort for at forhindre eventuelle ulykker.

Robotten kan klare at køre i alle slags vejr. Hvis jordtemperaturen nærmer sig frost, springer robotten automatisk klipningen over og vender tilbage til dens ladestation. Dette er gjort for at beskytte din plæne.

Med robottens støjsvage motor med et lydniveau på kun 57 dB er det muligt at nyde en god bog i haven uden at blive forstyrret af robotplæneklipperen. Når robotten er færdig med at ordne græsset, vender den automatisk tilbage til dens ladestation.

Robotten har Smart Home-funktionen, som giver dig mulighed for at styre robotten med stemmen, herunder brug af Amazon Alexa.

Stejle skråninger og hældninger er intet problem for den intelligente robotplæneklipper. Den kan klare skråninger på helt op til 35%.

Der er hele 2 års garanti på robotplæneklipperen, og denne garanti kan forlænges, hvis du registrerer din robotplæneklipper hos GARDENA inden for 3 måneder.

Gennem appen kan du finde mange ekstra funktioner, der kan hjælpe dig, herunder:

  • Zone Management: Denne funktion giver dig mulighed for selv at vælge de overflader, som du ønsker, at robotten skal klippe, samt indstille, hvor ofte og med hvilken intensitet de valgte overflader skal klippes.
  • AreaProtect: Denne funktion giver dig mulighed for at vælge de overflader, som du ikke ønsker at få slået.
  • EasyConfig: Denne funktion guider dig gennem hele installationsprocessen.
  • Auto Schedule: Denne funktion sikrer, at robotten ved, hvornår og hvordan den skal ordne din plæne.

Egenskaber

Specifikationer

Mærke

Maks. hældning

35%

Maks. hældning ved kanten

10%

ladesystem

Automatisk

SmartHome integration

Amazon Alexa

Firmwareopdatering

USB

Informationspanel

MonoChrome Graphical Display 2,1″

Regnsensor

Nej

Egenskaber

Pro Støjsvag, Ai-Præcision, Auto Vejr & Terræn, Frost Sensor, Spot Cutting, CorridorCut, SensorControl

Klippeteknik

3 drejelige knvie (pivot)

Klippebredde

22 cm

Klippehøjde

20-50 mm

Antal Klippehøjder

3

Klippe højde justering

Manuelt

Dobbeltskæreretning

Ja

Længde på afgrænsningskabel

250 m

Længde

5 m

Kramper

300 stk.

IP-rating

IPX5

App Styring

Ja

Bluetooth

Nej

Timer

Ja

Batteritype

Li-ion

Batteritid

65 min

Opladningstid

60 min

Opladningsstrøm

1,3 A

Moderat energiforbrug ved maksimalbrug

7 kWh

Ingen belastningshastighed

2500/min

Dybde

58 cm

Bredde

39 cm

Højde

23 cm

Vægt

8,3 kg

Afgænsningstype

Kabel

Klippeareal

1500 m²

Lydniveau

57 dB(A)

Frostsensor

Ja

Væltesensor

Ja

Løftesensor

Ja

PIN-kode

Ja

Tyverialarm

Ja

Anmeldelser

Scroll to Top