Greenworks OptiMow 10

6.999 kr.

Beskrivelse

Greenworks OptiMow 10 er den perfekte robotplæneklipper til dig, der ønsker at spare tid i hverdagen og er klar til at investere i en god robotplæneklipper.

Robotplæneklipperen er fuldautomatisk, og er designet til at vedligeholde din græsplæne på den bedst tænkelige måde. Systemet er nemt at installere i haven ved hjælp af det medfølgende udstyr.

Der medfølger et afgrænsningskabel, som skal fastgøres med de små pløkker, der følger med, og derefter skal det hele tilsluttes ladestationen. Når robotplæneklipperen er installeret, og dine forudindstillede programmer kører, kan du styre hele klippeprocessen, uanset hvor du befinder dig, via en app på din telefon.

Greenworks OptiMow-robotplæneklipper fungerer ved, at du lægger et kantkabel rundt om din græsplæne. Når du lægger dette kabel, skal du også afgrænse de områder, hvor du ikke ønsker, at robotten skal køre, såsom omkring buske, bede eller drivhuse.

Når du har lagt dit kantkabel, tilslutter du ledningen til ladestationen, og så kan du tilslutte strømmen. Du kan selv vælge, om kantkablet skal graves ned i jorden, fastgøres med de medfølgende pløkker eller på en anden måde. Du behøver ikke bekymre dig om, at kablerne vil være i vejen eller være synlige, for efter kun få uger vil de synke ned i græsset og være skjulte.

Hvis din græsplæne er stor med mange sving og forhindringer, kan det være en fordel at installere det medfølgende guidekabel. På den måde kan du være sikker på, at robotten altid kan finde hjem til sin ladestation.

Robotplæneklipperen kører inden for det afgrænsede område, som du har skabt med kablerne. Den kører ikke i et fast mønster, men registrerer selv, hvor der mangler at blive klippet. Den klipper lidt ad gangen, men kommer ofte de samme steder, hvilket sikrer en jævn og pæn græsplæne.

Når robotplæneklipperen har brug for opladning, kører den selv tilbage til ladestationen. Efter opladningen fortsætter den automatisk alt efter dine forprogrammerede indstillinger.

Fordi den klipper så lidt ad gangen og dækker hele haven så ofte, får mos og andre uønskede planter svært ved at trives, hvilket resulterer i en pæn, sund og jævn græsplæne. Hvis du synes, at robotplæneklipperen kører for meget eller for lidt, kan du frit justere dens arbejdstid gennem appen.

Robotplæneklipperen kan klare skråninger op til 35% og kan håndtere plæner med et klippeareal på op til 1000 m2.

Egenskaber

Specifikationer

Mærke

Maks. hældning

35%

Maks. hældning ved kanten

15%

ladesystem

Automatisk

Klippeteknik

3 drejelige barberblade

Klippebredde

22 cm

Klippehøjde

20-60 mm

Længde på afgrænsningskabel

100 m

Længde

10 m

IP-rating

IPX5

App Styring

Ja

Batteritype

Li-ion

Batterikapacitet

2 Ah

Batterispænding

24 V

Watt timer

48 Wh

Batteritid

70 min

Opladningstid

140 min

Opladningsstrøm

1,3 A

Dybde

62 cm

Bredde

50 cm

Højde

26 cm

Vægt

11 kg

Klippeareal

1000 m²

Lydniveau

60 dB(A)

Anmeldelser

Scroll to Top