Greenworks OptiMow 5

4.599 kr.

Beskrivelse

Greenworks OptiMow 5 er den perfekte fuldautomatiserede robotplæneklipper til at holde din græsplæne vedligeholdt på den bedst tænkelige måde. Systemet er nemt at installere i haven, og der medfølger udstyr, som bruges til at sætte det hele op.

Der er et afgrænsningskabel, som skal fastgøres med medfølgende pløkker. Når dette er gjort, skal det hele tilsluttes ladestationen. Når du har installeret robotplæneklipperen og dine forudindstillede programmer kører, kan du styre hele klipningen via din telefon og opnå den perfekte græsplæne, som du stræber efter.

Det hele fungerer ved, at du tager det medfølgende kantkabel og lægger det hele vejen rundt om din græsplæne. Du skal afgrænse de områder, hvor du ikke ønsker, at robotplæneklipperen skal køre. Dette kan være omkring bede, fine blomster eller drivhuse osv. Når dette er gjort, tilslutter du ledningen til ladestationen og tilfører strøm.

Du kan selv vælge, om dit kantkabel skal graves ned eller fastgøres med de medfølgende pløkker. Du behøver ikke bekymre dig om, at kablet vil være i vejen eller se grimt ud, da det efter nogle uger vil synke ned i græsset og være let at overse.

Hvis din græsplæne har mange snoede veje, skarpe sving og hjørner, kan det være en fordel at installere det medfølgende guidekabel. På den måde kan du være sikker på, at din robotplæneklipper altid kan finde tilbage til ladestationen.

Robotplæneklipperen kører altid inden for det afgrænsede område. Den følger ikke et fast mønster, men formår altid at komme overalt og klippe din græsplæne pænt og jævnt.

Når den har brug for opladning, registrerer den det selv og kører direkte tilbage til ladestationen. Efter opladningen fortsætter den automatisk med at klippe igen, alt efter hvad du har forprogrammeret den til at gøre.

Robotplæneklipperen kan klare enhver skråning på op til 35%, og med dens arbejdsområde på op til 550 m² er den ideel til dig med en lille græsplæne.

Robotplæneklipperen klipper over hele græsarealet, men kun lidt ad gangen for at skabe en jævn og pæn græsplæne. Den bekæmper også mos, da mos har svært ved at trives under sådanne forhold. Du kan selv justere dens arbejdstid via appen, hvis du synes, den klipper for meget eller for lidt, og dermed have fuld kontrol.

Egenskaber

Specifikationer

Mærke

Maks. hældning

30%

Maks. hældning ved kanten

15%

ladesystem

Automatisk

Klippeteknik

3 drejelige barberblade

Klippebredde

17 cm

Klippehøjde

20-60 mm

Længde

10 m

IP-rating

IPX5

Batteritype

Li-ion

Batterikapacitet

2 Ah

Batterispænding

20 V

Watt timer

40 Wh

Batteritid

60 min

Opladningstid

120 min

Opladningsstrøm

1,3 A

Dybde

57 cm

Bredde

36 cm

Højde

25 cm

Vægt

7,2 kg

Klippeareal

550 m²

Lydniveau

61 dB(A)

Anmeldelser

Scroll to Top