Worx Robotplæneklipper

Sammenlign Worx Robotplæneklippere lige her!

Worx Landroid M500 Plus Robotplæneklipper

 • Arbejdsareal op til 500 m2
 • Klipper også kanterne
 • Klare helt små passager
 • Indbygget regnsensor

Pris: 5.889 Kr.

Worx Landroid L800 Robotplæneklipper

 • Arbejdsareal op til 800 m2
 • Klipper også kanterne
 • Multizone programmering
 • Indbygget regnsensor

Pris: 7.949 Kr.

Worx Landroid M500 Robotplæneklipper

 • Arbejdsareal op til 500 m2
 • Klipper også kanterne
 • Perfekt navigationssensor
 • Indbygget regnsensor

Pris: 4.799 Kr.

Worx Landroid L1000 Robotplæneklipper

 • Arbejdsareal på 1000 m2
 • Klipper også kanterne
 • Max hældning på 35%
 • Indbygget regnsensor

Pris: 8.551 Kr.

Worx Landroid L2000 Robotplæneklipper

 • Arbejdsareal på 2000 m2
 • Indbygget regnsensor
 • Klipper også kanterne
 • Max hældning på 35%

Pris: 11.934 Kr.

Om Worx Robotplæneklipper

Worx har igennem årene udviklet og produceret nogle ekstrem gode robotplæneklipper, deres robotplæneklippere er kendt for deres høje kvalitet hvor kvaliteten bestemt ikke går på kompromis med pris. Worx har vundet rigtig mange kunder på markedet, dette skyldes især deres måde at være opfindsomme på. Worx vil ikke have at en kunde føler sig outdated på teknologi, derfor har alle mulighed for at installerer den nye teknologi som der løbende kommer til deres robotplæneklipper, på denne måde bliver de aldrig forældet.

Worx er en tysk producent, en af deres helt store fokus områder er bæredygtighed. De fleste af deres robotplæneklipper er udstyret med bioklip, dette vil sige at når robotplæneklipperen har klippet græsset efterlader den bevidst en smule af det afklippede græs på plænen. Dette afklippede græs er ren gødning til plænen og sikrer enhver forbruger som bruger Worx den sundest mulige græsplæne som altid er velplejet. 

Worx robotplæneklipper er kendt for at have en lang holdbarhed. Deres robotplæneklipper er af god kvalitet, og med deres utrolig mange funktioner som hver især har en effektiv virkning på haven gør at Worx robotplæneklipper er blevet rigtig anerkendt gennem tiden. 

Worx app

Worx robotplæneklippere har Bluetooth samt Wi-Fi opkobling. Dette gør robotplæneklipperne mere effektive og moderne, men den effektive opkobling kan du nemt enkelt styre robotplæneklipperen. Du kan gennem din smartphone selv programmere Worx robotplæneklipperne, en stor fordel ved Worx robotplæneklippere er dog at de allerede er klar til at komme ud på plænen så snart man modtager den, så det er ikke nødvenligt at ændre en indstillinger dette er dog kun hvis man har egen ønske om hvordan man ønsker tingene ordnes. 

Worx funktioner

Worx robotplæneklippere er udstyret med en række funktioner, disse funktioner sikrer den gode klipning. 

En af funktionerne som Worx robotplæneklippere er i besiddelse af som mange andre robotplæneklippere ikke har, er Cut to Edge funktionen. Denne funktion gør at robotplæneklipperen klipper græsset helt ud til kanten og på denne måde formår at komme rundt over hele plænen. Mange robotplæneklippere kommer ikke helt ud til kanten og dette gør at efter robotten har været i aktion, har man stadig en smule arbejde som man selv skal ordne.

Multizone programmering sørger for at Worx robotplæneklipper kan varetage flere områder på dine plæner, du kan trygt slappe af og nyde synet af Worx robotplæneklipper som ordner plænen til perfektion.

AIA-teknologi sikrer dig en sundere og mere vedligeholdt plæne, udover dette forkorter den også robotplæneklipperens køretid. Efter robotplæneklipperen har været i aktion vender den automatisk selv tilbage til dens ladestation, så den er klar til næste gang plænen skal slås.


Worx høj sikkerhed

Worx har lagt stor fokus på sikkerheden ved brug af deres robotplæneklippere. 

Deres robotplæneklippere er udstyret med en løftesensor, denne sensor gør at hvis robotplæneklipperen bliver løftet/vippet imens den er i aktion stopper alle knive automatisk. Dette er lavet for at forhindre nogen former for ulykker.

Worx robotplæneklippere har en effektiv regnsensor, denne regnsensor fortæller robotten hvis det regner hvorefter den sikkert vender tilbage til dens ladestation.

For at ingen skal stjæle din Worx robotplæneklipper er de udstyret med en tyverisikring. Denne tyverisikring er i form af en alarm samt en pinkode. Hvis nogen ønsker at tage din robotplæneklipper kan de hverken starte den eller ændre dens indstillinger uden din personlige pinkode.

Worx robotplæneklippere arbejdsareal

Worx har fokuseret på at tilpasse sig til enhver forbruger som ønsker at benytte Worx robotplæneklipper. 

Worx robotplæneklippere fås med et arbejdsareal lige fra 400 m2 til hele 2000 m2. På denne måde har de formået at tilpasse sig til enhver plæne.

FAQ

Mest stillende spørgsmål og svar

Hvilken Worx robotplæneklipper er bedst afhænger meget fra person til person. Deres robotter har nogle særklasses funktioner som gør at konkurrenterne ikke kan følge med på områderne, den mest populære Worx robotplæneklipper er Worx Landroid L1000 robotplæneklipper. Denne robotplæneklipper har Cut to edge funktionen og kan varetage enhver plæne op til 1000 m2. 

Det vigtigste når man skal finde en robotplæneklipper, er at finde en som passer til ens eget behov og plæne. Heldigvis har Worx udviklet mange robotplæneklippere som har meget forskellige arbejdesarealer og funktioner, så der er bestemt lidt til enhver plæne.

Den billigste Worx robotplæneklipper er: Worx Landroid M500 robotplæneklipper til 5.279 Kr.

Vi syntes personligt ikke at man skal købe en robotplæneklipper udfra pris, da ikke alle robotplæneklippere nødvendigvis vil leve op til netop dine krav. Vi råder til at man finder en robotplæneklipper som passer til ens plæne, samt eget behov for hvad robotplæneklipperen skal kunne leverer. 

Vi syntes det er vigtigt at du finder en robotplæneklipper som passer til din plæne samt de ønsker du har til din kommende robotplæneklipper. Vi råder til du kigger på din plænes areal og herefter tager et kig på hvor stort et arbejdsareal Worx robotplæneklippere har.  Worx har robotplæneklippere med et arbejdsareal lige fra 400 m2 til 2000 m2, alle deres robotplæneklippere har hver især særlige funktioner som bringer klipperesultaterne til et højere niveau. 

Den mest populære og solgte Worx robotplæneklipper er dog Worx Landroid L1000 robotplæneklipper.

Om en worx robotplæneklipper er bedre end andre på markedet kommer meget an på person fra person. Worx robotplæneklipper har nogle unikke funktioner som gør at klipperesultaterne bliver helt fantastiske, men i sidste ende kan en robotplæneklipper til 5.000 Kr. Fungere ligeså godt for dig som en robotplæneklipper til 10.000 Kr. Kan. Det handler om at finde en robotplæneklipper som passer til din plænes størrelse, samt en robotplæneklipper som kan varetage de udfordringer du evt kan have i haven. Dette kan være skarpe hjørner, eller stejle skråninger.