Hclager er reklamefinanseret

Gardena

Filtrer

Pris
Pris - slider
4.099 kr.18.145 kr.
Klippeareal
Klippeareal - slider
0 m²10.000 m²
Maks. hædning
Maks. hædning - slider
0%70%
Lydniveau
Lydniveau - slider
50 dB70 dB
Mærke
Mærke
Vis alle
GPS-tyverisporing
GPS-tyverisporing
Virtuelt hegn
Virtuelt hegn
Afgrænsningstype
App-styring

Viser 1–12 af 33 resultater

STIGA G 1200
1200 m²
n/a
45%
59 dB
IPX5
Ja
9.995 kr.
STIGA G 600
600 m²
n/a
45%
59 dB
IPX5
Ja
6.999 kr.
STIGA A 3000
3000 m²
n/a
50%
59 dB
n/a
Ja
29.995 kr.
STIGA A 1500
1500 m²
n/a
45%
59 dB
n/a
Ja
8.000 kr.
1500 m²
n/a
40%
61 dB
n/a
Ja
14.090 kr.
3000 m²
n/a
40%
61 dB
n/a
Ja
18.790 kr.
5000 m²
n/a
40%
61 dB
n/a
Ja
23.995 kr.
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Om Gardena robotplæneklipper

Gardena blev grundlagt i år 1961, siden da har de gennem årene udviklet høj intelligente robotplæneklippere som især er populære for deres fantastiske LONA teknologi. Deres robotplæneklipper er nogen af de mest drift sikre robotplæneklippere, de leverer fantastiske klipperesultater og med deres utrolige sensorer og funktioner formår de at tage klipningen til et højere niveau hvor andre ikke kan følge med.

Gardena har en effektiv app som guider dig igennem installationerne, de fleste af deres robotplæneklipperne har smarthome funktion som gør det muligt at stemmestyre robotten. Deres produkter er mest henrettet til den målbevidste forbruger som ønsker de absolut bedste klipperesultater.

Robotplæneklipperne fra gardena er miljøvenlige, de køre på strøm og så er de udstyret med en BioKlip funktion, denne funktion sørger for robotplæneklipperen bevidst efterlader noget af de afklippede græs på plænen. Dette efterladte græs er nemlig ren gødning til plænen og sikrer at den er sund og velplejet.

Uanset hvordan plænen er formet kan man altid regne med en gardena robotplæneklipper, med deres terrængående hjul. Skarpe hjørner og smalle passager klare robotten til perfektion, og med den fantastiske kollisionssensor kan robotplæneklipperen selv navigere forbi forhindringer.

Holdbarhed pålidelighed og kvalitet er 3 ord som bedst beskriver gardena robotplæneklipper. Deres produkter ligger i den dyre ende, men kvaliteten og funktionerne bringer klipperesultaterne til et helt nyt niveau.

Gardena app

Gardena har deres egen app, igennem deres app finder du en masse utrolige funktioner som bestemt gør at robotplæneklipperen sætter et personligt præg på haven.

igennem appen kan man vælge funktionen dagslystilstand, dette er lavet for at beskytte naturens små væsener fra at ende mellem robotplæneklipperens knive.

Der er tilkobling til vejrudsigt så robotplæneklipperen ved hvilke dage det er bedst at slå græsset, og med den fantastiske Zone Management funktion kan du frit vælge de overflader du ønsker robotplæneklipperen skal slå, samt hvor ofte du ønsker overfladerne skal slås. Modsat Zone Management er der AreaProject, denne funktion gør det muligt at udvælge de overflader du ikke ønsker den intelligente robotplæneklipper skal slå.

Med den fantastiske smarthome funktion som de fleste robotplæneklipper fra gardena er udstyret med, kan du stemmestyre robotten. Dette vil sige at du behøver ikke bøvle med de helt store indstillinger, du kan blot fortælle robotplæneklipperen hvordan du ønsker det skal ordnes.

Gardena app er kendt for dens utrolige brugervenlighed. Igennem appen bliver man mødt af en assistent, denne assistent guider dig igennem hele installationen.

Hvis du er i besiddelse af en vandmængdetæller fra gardena kan du således også benytte appen til at vande dine blomster. Du skal bare give informationerne i appen og så sørger det fantastiske program for at tingene bliver fuldført.

Gardena Robotplæneklipper Hjul

En stor fordel som en gardena robotplæneklipper giver, er deres terrængående hjul. Med deres terrængående hjul bliver de i stand til at klippe enhver type plæne uden nogen problemer. Om plænen er tør eller mudret spiller ingen rolle med de unikke terrængående hjul. Dette er især en af de store fordele som adskiller dem fra andre robotplæneklipper.

Gardena Robotplæneklipper arbejdsareal

For at tilpasse sig til enhver forbruger har Gardena produceret en masse forskellige robotplæneklipper som har et arbejdsareal lige fra 300 m2 til 2000 m2. Disse robotplæneklippere har hver især unikke egenskaber som sætter deres personlige præg på din plæne.

Gardena høj sikkerhed

Gardena robotplæneklipper er udstyret med nogen sikkerhedssensor og funktioner som sørger for der ikke sker nogen former for ulykker.

Gardena har indbygget regnsensor i deres robotplæneklippere, disse regnsensorer sørger for at robotten selv registrer hvis det regner hvorefter den sikkert vender tilbage til dens ladestation.

Indbygget løftesensor kommer i spil hvis robotplæneklipperne bliver løftet/vippet imens de er i aktion. Hvis dette skulle ske stopper alle knive automatisk, så ingen risikerer at komme noget til.

Tyverisikring er noget som Gardena har lagt stor vægt på. Langt de fleste robotplæneklippere fra gardena er udstyret med en tyverisikring i form af en alarm samt en personlig pinkode. Denne pinkode skal bruges hvis nogen indstillinger skal ændres på robotplæneklipperen, så hvis robotten havner det forkerte sted er robotplæneklipperen automatisk defekt for vedkommende uden din personlige PIN-kode.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken GARDENA robotplæneklipper er bedst?

Når vi snakker om Gardena er der også en forskel på modellerne. Gardena Smart modellerne har LONA teknologi, denne teknologi er meget populær og har en masse funktioner som sætter et personligt præg på plænen. Disse modeller er de bedste Gardena robotplæneklippere men de ligger også i den dyre ende.

Hvilken GARDENA robotplæneklipper er billigst?

Den billigste Gardena robotplæneklipper er Gardena Sileno City 500. Robotplæneklipperen koster 6.260 Kr og har et arbejdsareal på op til 500 m2.

Hvilken GARDENA robotplæneklipper skal jeg vælge?

Når det kommer til hvilken GARDENA robotplæneklipper som er bedst er det meget en smagssag. Jo flere penge man er villig til at ofre, jo flere funktioner medfølger der. Dette er dog ikke ensbetydende med at det netop er den bedste for dig. En robotplæneklipper til 5.000 kr. kan fungere ligeså godt for dig som en robotplæneklipper til 10.000 kr. kan. Det handler om hvordan din haves udformning er samt hvor stort et areal du har. Det mest optimale vil være at kigge efter en robotplæneklipper som matcher din have, samt de ønsker du har til den.

Er GARDENA robotplæneklippere bedre end andre robotplæneklippere?

Om Gardena robotplæneklippere er bedre end andre robotplæneklippere på markedet er en smagssag. Størstedelen af danskerne fortrækker Gardena robotplæneklippere, da de er udstyret med flere funktioner. Deres navigationssensor er en af de bedste på markedet og med deres utrolige effektive tilgængelige app bliver niveauet ført op i en højere enhed.

Scroll to Top