Hclager er reklamefinanseret

WORX

Filtrer

Pris
Pris - slider
4.420 kr.17.999 kr.
Klippeareal
Klippeareal - slider
0 m²10.000 m²
Maks. hædning
Maks. hædning - slider
0%70%
Lydniveau
Lydniveau - slider
50 dB70 dB
Mærke
Mærke
Vis alle
GPS-tyverisporing
GPS-tyverisporing
Virtuelt hegn
Virtuelt hegn
Afgrænsningstype
App-styring

Viser 1–12 af 18 resultater

STIGA G 1200
1200 m²
n/a
45%
59 dB
IPX5
Ja
9.995 kr.
STIGA G 600
600 m²
n/a
45%
59 dB
IPX5
Ja
6.999 kr.
STIGA A 3000
3000 m²
n/a
50%
59 dB
n/a
Ja
29.995 kr.
STIGA A 1500
1500 m²
n/a
45%
59 dB
n/a
Ja
8.000 kr.
1500 m²
n/a
40%
61 dB
n/a
Ja
14.090 kr.
3000 m²
n/a
40%
61 dB
n/a
Ja
18.790 kr.
5000 m²
n/a
40%
61 dB
n/a
Ja
23.995 kr.
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Om Worx Robotplæneklippere

Worx har gennem årene udviklet og produceret nogle ekstremt gode robotplæneklippere af høj kvalitet.

Deres robotplæneklippere er kendt for deres uovertrufne kvalitet, hvor deres priser ikke går på kompromis med denne kvalitet.

Worx har vundet mange kunder på markedet, og dette skyldes især deres opfindsomhed og innovative tilgang.

Worx ønsker ikke, at deres kunder skal føle sig forældede med hensyn til teknologi. Derfor giver de alle mulighed for at installere den nyeste teknologi, der løbende udvikles til deres robotplæneklippere. På denne måde forbliver deres produkter altid opdaterede og moderne.

Som en tysk producent har Worx en stærk fokus på bæredygtighed. De fleste af deres robotplæneklippere er udstyret med bioklip, hvilket betyder, at når robotplæneklipperen klipper græsset, efterlader den en smule afklippet græs på plænen med vilje. Dette afklippede græs fungerer som naturlig gødning og sikrer, at enhver forbruger, der bruger Worx, har en sund og velplejet græsplæne.

Worx robotplæneklippere er kendt for deres langvarige holdbarhed. Deres robotplæneklippere er af høj kvalitet og har et stort antal funktioner, der hver især effektivt bidrager til en smuk have. Dette har gjort Worx robotplæneklippere yderst anerkendte over tid.

Worx app

Worx robotplæneklippere har Bluetooth- og Wi-Fi-forbindelse. Dette gør robotplæneklipperne mere effektive og moderne. Med den smarte tilslutning kan du nemt styre robotplæneklipperen via din smartphone. Du kan programmere Worx robotplæneklippere selv gennem din telefon. En stor fordel ved Worx robotplæneklippere er, at de er klar til brug lige fra starten. Du behøver ikke ændre indstillingerne, medmindre du har specifikke præferencer.

Worx funktioner

Worx robotplæneklippere er udstyret med en række funktioner, der sikrer en optimal klipning.

En af funktionerne, som Worx robotplæneklippere har, og som mange andre robotplæneklippere ikke har, er Cut to Edge-funktionen. Denne funktion sikrer, at robotplæneklipperen klipper græsset helt ud til kanten og dækker hele plænen. Mange robotplæneklippere når ikke helt ud til kanten, hvilket betyder, at der stadig er lidt arbejde, som du selv skal tage dig af, efter robotten har været i aktion.

Multizone-programmering gør det muligt for Worx robotplæneklipperen at klare flere områder på dine plæner. Du kan trygt slappe af og nyde synet af Worx robotplæneklipper, der klipper plænen til perfektion.

AIA-teknologi sikrer en sundere og mere vedligeholdt plæne. Udover det, reducerer den også robotplæneklipperens driftstid. Efter robotten har været i aktion, vender den automatisk tilbage til sin ladestation, så den er klar til næste gang plænen skal slås.

Fokus på høj sikkerhed

Worx har lagt stor vægt på sikkerheden ved brug af deres robotplæneklippere.

Deres robotplæneklippere er udstyret med en løftesensor, der automatisk stopper alle knive, hvis robotplæneklipperen løftes eller væltes under drift. Dette er implementeret for at forhindre ulykker.

Worx robotplæneklippere har en effektiv regnsensor, der får robotten til sikkert at vende tilbage til sin ladestation, hvis det begynder at regne.

For at forhindre tyveri af din Worx robotplæneklipper er de udstyret med en tyverisikring. Denne tyverisikring består af en alarm og en pinkode. Hvis nogen forsøger at tage din robotplæneklipper, kan de hverken starte den eller ændre indstillingerne uden din personlige pinkode.

Worx robotplæneklippere arbejdsareal

Worx har fokuseret på at imødekomme ethvert forbrugers behov med deres robotplæneklippere.

Worx robotplæneklippere fås med arbejdsarealer lige fra 400 m2 til hele 2000 m2. På denne måde har de formået at tilpasse sig enhver plæne og forbruger.

Scroll to Top