Hclager er reklamefinanseret

Lignende produkter

Lingende produkter, som kunne interessere dig.

Beskrivelse

Roborock S8: Avanceret Teknologi for Problemfri Rengøring

Roborock S8 er designet til at gøre din hverdag lettere ved at tilbyde en effektiv og automatisk rengøringsløsning. Med topmoderne teknologi som HyperForce sugning og PreciSense LiDAR-navigation, leverer denne robotstøvsuger en præcis og grundig rengøring af både hårde gulve og tæpper.

6000 Pa Sugestyrke og Intelligent Tæpperens

Med en kraftfuld sugestyrke på 6000 Pa fjerner Roborock S8 selv de mest genstridige støvpartikler og dyrehår. Takket være Carpet Boost+ justeres sugekraften automatisk, når tæpper registreres, hvilket sikrer dybderensning, selv på tykke tæpper. Resultatet er rene gulve – uden at du løfter en finger.

VibraRise Moppesystem for Skinnende Gulve

Roborock S8’s VibraRise moppesystem skiller sig ud med sin evne til at skrubbe gulvet op til 3000 gange i minuttet. Dette, kombineret med det intelligente moppeløft på 5 mm, gør det muligt for robotten at veksle mellem støvsugning og mopning uden at spilde tid. Fra trægulve til fliser – denne funktion efterlader dine gulve pletfrie, hvilket gør Roborock S8 et oplagt valg, hvis du søger en af de bedste robotstøvsugere med gulvvaskefunktion.

Smart Navigation og Problemfri Rengøring

Med avanceret 3D-forhindringsundgåelse kan Roborock S8 identificere og undgå forhindringer som ledninger og små genstande. Den adaptive rutealgoritme sikrer, at robotten finder den mest effektive rengøringsvej, selv i hjem med mange møbler. Via den tilhørende app kan du nemt tilpasse rengøringen til dine behov, sætte virtuelle no-go zoner og styre robotten via stemmestyring eller din smartphone.

Velegnet til hjem med kæledyr

Roborock S8 er udstyret med dobbelte gummibørsteruller samt kraftig sugeevne, hvilket gør den særligt velegnet som en af de bedste robotstøvsugere til hundehår.

Ideel til hjem med flere rum og høje dørtrin

Takket være sin evne til at passere over dørtrin op til 2 cm i højden, er den ideel til hjem med flere rum og dørtrin. Dette gør den til en af de mest effektive robotstøvsugere til dørtrin.

Elegant Design og Praktiske Funktioner

Roborock S8 er ikke kun en teknologisk perle, men dens slanke, moderne design passer også perfekt ind i ethvert hjem. Med funktioner som børnesikring, stemmestyring og en intuitiv app kan du nemt planlægge og overvåge rengøringen, uanset hvor du er.

Oplev en mere effektiv måde at holde dit hjem rent på med Roborock S8. Bestil i dag og lad den avancerede teknologi tage sig af rengøringen for dig.

Læs mere

Specifikationer

Mærke

Farve

Sort

Højde

9,7 cm

Bredde

45,3 cm

Dybde

35 cm

Vægt

4,8 kg

Sugekraft

6000 Pa

Lydniveau

68 dB(A)

Antal sidebørster

1 stk.

Dobbelte børsteruller

Ja

Sillikone børsterulle

Ja

Navigationstype

LiDAR + infrarød billedteknologi

Batteritype

5,2 Ah

Driftstid

180 min

Ladetid

240 min

Selvopladning

Ja

Adgang forbudt zoner

Ja

Støvbeholder kapacitet

400 ml

Kortlægning

Ja

Skemalægning

Ja

Timer

Ja

Kantrengøring

Ja

Punktrengøring

Ja

Kantsensor

Ja

Klatreevne

20 mm

Hindringundvigelse

Ja

App-styring

Ja

App navn

Roborock

App sprog

Engelsk, Fransk, Spansk, Hollandsk, Rumænsk, Polsk, Russisk, Ukrainsk, Mandarin, Italiensk, Koreansk og traditionel Kinesisk, Vietnamesisk, Thai, Indonesisk mfl.

Stemmestyring

Ja (Amazon Alexa, Google Assistant)

Ekstern vandbeholder kapacitet

350 ml

Ekstern støvbeholder

Nej

Tæppeboost-funktion

Ja

Fjernbetjening

Nej

Moppefunktion

Ja

Automatisk moppeløft

Ja

Vibrerende moppefunktion

Ja

Roterende moppefunktion

Nej

Virtuel væg funktion

Ja

Scroll to Top