Hclager er reklamefinanseret

Robotplæneklippere til skråninger

Filtrer

Pris
Pris - slider
2.699 kr.39.995 kr.
Klippeareal
Klippeareal - slider
0 m²10.000 m²
Maks. hædning
Maks. hædning - slider
0%70%
Lydniveau
Lydniveau - slider
50 dB70 dB
Mærke
Mærke
Vis alle
GPS-tyverisporing
GPS-tyverisporing
Virtuelt hegn
Virtuelt hegn
Afgrænsningstype
App-styring

Viser 1–12 af 142 resultater

STIGA G 1200
1200 m²
n/a
45%
59 dB
IPX5
Ja
9.995 kr.
STIGA G 600
600 m²
n/a
45%
59 dB
IPX5
Ja
6.999 kr.
STIGA A 3000
3000 m²
n/a
50%
59 dB
n/a
Ja
29.995 kr.
STIGA A 1500
1500 m²
n/a
45%
59 dB
n/a
Ja
8.000 kr.
1500 m²
n/a
40%
61 dB
n/a
Ja
14.090 kr.
3000 m²
n/a
40%
61 dB
n/a
Ja
18.790 kr.
5000 m²
n/a
40%
61 dB
n/a
Ja
23.995 kr.
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Hos HCLAGER har vi foretaget forskellige analyser for at finde de absolut bedste robotplæneklipper til skråninger.

Robotplæneklipperne som du finder tilgængelige på denne side, er valgt ud fra dybdegående desk-research så der er bestemt ikke noget der er overladt til tilfældigheden. Disse robotplæneklippere er ifølge os de bedste robotplæneklippere til at varetage plæner med skråninger.

Hvilke robotplæneklippere er bedst til skråninger?

Gennem tiden har robotplæneklipperen udviklet sig markant, robotplæneklipperen er blevet mere intelligent og udstyret med flere funktioner som giver dig flere muligheder, og skaber det perfekte klipperesultat.

Før i tiden var skråninger, sensorer og navigation et stort problem ved robotplæneklipperen, denne tid er dog forbi.

Vi hos Hclager.dk har sammenlignet mere end 100+ robotplæneklippere. Vi er nu parat til at dele vores resultater, og viden med jer. Dette er vores bedste bud på robotplæneklippere til skråninger.

Robotplæneklippere til græsplæner med mellem stejle skråninger

Har du mellem stejle skråninger, eller hældninger i haven? Så er en robotplæneklipper med en hældning op til 35% måske den helt rette for dig.

Worx Landroid robotplæneklipperne fås i arbejdsarealet 500 m2 til 2000 m2, disse fantastiske modeller er blevet udviklet markant gennem tiden, og har den dag i dag nogen af de bedste funktioner man kan ønske i en robotplæneklipper.

Alle Worx Landroid modellerne kan klare plænehældninger op til 35%, dette gør robotplæneklipperen helt ideel til dig med mellem stejle skråninger i haven. En af de fantastiske funktioner som disse modeller er udstyret med, er Cut to Edge funktionen.

Denne funktion sørger for robotplæneklipperen klipper græsset helt ude i kanterne, og skaber den helt perfekte græsplænekant. Dette gør også at du er helt fri for at lave noget ekstra arbejde, efter robotplæneklipperen har været i aktion.

Det er nemlig ikke alle robotplæneklippere som formår at klippe helt til kanterne, dette resultere også i, at du selv er nød til at klippe kanterne, hvis ikke robotten har Cut to Edge funktionen.

Worx Landroid modellerne er en let robotplæneklipper, de vejer mellem 7-10 kg afhængig af modellen. Med den lette vægt formår Worx Landroid robotplæneklipperne at bestige hældninger lettere end andre, og med deres brede klippebredde på mellem 18-22 cm er det ikke mange gange de skal køre op af hældningerne.

Robotplæneklippere til græsplæner med stejle skråninger

Har du stejle skråninger i haven, så vil vi råde dig til at kigge på Robomow robotplæneklipper modellerne. Disse modeller er i stand til at varetage skråninger op til 45%, og med deres terrængående hjul formår de at trives i alle typer af græsplæner.

Robomow fås i arbejdsarealet 700 m2 til 2000 m2, og er helt perfekt hvis du har kraftige stejle skråninger i haven. Robomow robotplæneklipper modellerne er udstyret med terrængående hjul, disse hjul gør robotterne i stand til at trives i hvilken som helst type græsplæne.

Høj kvalitet og gode funktioner er to ord, som beskriver Robomow rigtig godt. En af de helt populære funktioner som Robomow er udstyret med, er smarthome funktionen. Denne funktion gør det muligt at stemmestyre robotplæneklipperen via stemmekommandoer.

Selv om Robomow modellerne vejer mellem 20-22 kg, har de ingen problemer med at bestige stejle skråninger. Deres kraftige motor giver den helt rette power, som robotplæneklipperne har brug for, for at bestige de helt stejle skråninger.

Robomow robotplæneklipperne har en klippebredde på 16 cm, for at sikre dig den sundest mulige græsplæne er robotterne udstyret med et effektivt bioklip.

Bioklip skaber en form for kompost til plænen, det korte afklippede græs fra plænen vil automatisk synke ned i plænen og blive omdannet til muld som er ren gødning til plænen.

Billig robotplæneklippere til græsplæner med skråninger

Er du på udkig efter en robotplæneklipper som kan varetage skråninger op til 35% men stadig ikke ønsker ofre 10.000 Kr. for robotten? Så er Grouw robotplæneklipper modellerne måske noget for dig.

Grouw robotplæneklipper modellerne ligger i prislejen 3-4 tusinde kroner. Grouw robotplæneklipper modellerne er ikke udstyret med en masse funktioner, de er udstyret med det mest nødvendige man skal bruge for at opnå den pæne vedligeholdte græsplæne.

Grouw robotplæneklipper modellerne kan varetage græsplæner med skråninger op til 35%, deres robotplæneklippere er perfekt til dig med skråninger i haven, som blot har ønsket om en god og pålidelig robotplæneklipper uden alle mulige alverdens forskellige funktioner.

Hvordan måler jeg hældning på min græsplæne?

For at måle hældningen på din græsplæne, kan du benytte et vaterpas og en vinkelmåler.

  1. Start med at holde dit vaterpas vandret øverst på plænen.
  2. Tag din vinkelmåler og mål vinklen, som bliver dannet når vaterpasset er placeret øverst på plænen.
  3. Se hvad vinkelmåleren siger, dette er din græsplænes hældning.

Kan robotplæneklippere klare ujævnheder i plænen

Ujævnheder i græsplænen, er intet problem for en robotplæneklipper. En robotplæneklipper kan godt klare små ujævnheder, men hvis ujævnhederne er meget store, vil vi råde dig til at kigge efter en robotplæneklipper som kan klare sådan en udfordring.

Ofte stillede spørgsmål

Kan alle robotplæneklippere klare skråninger?

Det korte svar er nej, ikke alle robotplæneklippere kan klare skråninger. Der er også stor forskel på hvor stejle skråninger de forskellige robotplæneklippere kan klare. Hvis du har stejle skråninger i plænen, er det bestemt vigtigt at tjekke efter om robotplæneklipperen kan klare sådanne skråninger du har.

Hvilken robotplæneklipper er bedst til skråninger?

Når det kommer til hvilken robotplæneklipper som er bedst til at varetage skråninger, er dette meget en smagssag. Nogle robotplæneklippere vil automatisk fungere bedre for andre, dette kommer an på hvordan din græsplæne er formet på.

Det handler om at finde en robotplæneklipper, som matcher med den græsplæne du har, og som kan varetage de udfordringer din græsplæne byder på.

Scroll to Top