Hclager er reklamefinanseret

Billige Robotplæneklippere

Filtrer

Pris
Pris - slider
2.699 kr.39.995 kr.
Klippeareal
Klippeareal - slider
0 m²10.000 m²
Maks. hædning
Maks. hædning - slider
0%70%
Lydniveau
Lydniveau - slider
50 dB70 dB
Mærke
Mærke
Vis alle
GPS-tyverisporing
GPS-tyverisporing
Virtuelt hegn
Virtuelt hegn
Afgrænsningstype
App-styring
STIGA G 1200
1200 m²
n/a
45%
59 dB
IPX5
Ja
9.995 kr.
STIGA G 600
600 m²
n/a
45%
59 dB
IPX5
Ja
6.999 kr.
STIGA A 3000
3000 m²
n/a
50%
59 dB
n/a
Ja
29.995 kr.
STIGA A 1500
1500 m²
n/a
45%
59 dB
n/a
Ja
8.000 kr.
1500 m²
n/a
40%
61 dB
n/a
Ja
14.090 kr.
3000 m²
n/a
40%
61 dB
n/a
Ja
18.790 kr.
5000 m²
n/a
40%
61 dB
n/a
Ja
23.995 kr.
Indlæser flere produkter

En billig robotplæneklipper er ikke ensbetydende med at det er en dårlig robotplæneklipper. Der findes utrolig mange gode robotplæneklippere som fås til en overskuelig pris. Sommetider kan det dog være svært at referer over alle de forskellige robotplæneklippere, som i dag er til rådighed på markedet.

Vi har forsøgt os at lave en liste over de vigtigste informationer, som du har brug for at vide inden du vælger din kommende robotplæneklipper. På denne måde håber vi at vi kan hjælpe dig på rette vej, og give dig en bedre forståelse for de vigtige elementer i en robotplæneklipper.

Hvilke robotplæneklipper er bedst til prisen

Hos Hclager.dk har vi foretaget dybdegående analyser på diverse robotplæneklippere som er tilgængelige på siden. Vi har foretaget desk-research og med nøje omhu udvalgt de absolut bedste robotplæneklippere til prisen. Vi har lagt stor fokus på at pris ikke går på kompromis med kvaliteten.

Ud fra vores analyser kan vi klart konkludere, at de bedste robotplæneklippere, til den billigste pris er Grouw robotplæneklipperne. Disse robotplæneklippere er meget billige, og så er de udstyret med de mest nødvendige funktioner man har brug for, for at få den pæne vedligeholdte græsplæne.

Hvis man er interesseret i en lidt bedre robot, med flere funktioner men stadig ikke ønsker ofre en hulens masse penge på robotten vil vi klart anbefale Worx Landroid.

 Worx Landroid er en super effektiv robotplæneklipper, Worx robotplæneklipperne er udstyret med en fantastisk Cut to Edge funktion, denne funktion sørger for robotten også klipper græsset helt ude i kanterne. På denne måde har du intet arbejde at skulle ordne i plænen, efter robotten har været i aktion.

Derudover kan Worx Landroid robotplæneklipperne klare hældninger og stejle skråninger op til 35%, og så formår de at klare selv helt smalle passager og skarpe sving til perfektion.

Billige robotplæneklippere

Øverst på denne side, finder du vores 8 bedste bud på de bedste, billigste robotplæneklippere. Vi råder stærkt til at du sammenligner robotplæneklippernes specifikationer, inden du foretager det endelige køb. Robotplæneklipperne er nemlig gode på hver deres måde, og det handler om at finde en robotplæneklipper som også matcher med den græsplæne du har derhjemme. 

De fleste robotplæneklippere koster omtrent 10.000 Kr. Vi har udvalgt Grouw robotplæneklipper fordi det er en rigtig dygtig robotplæneklipper til prisen, den har alle de vigtige elementer som man skal bruge for at få den pæne græsplæne. 

Worx Landroid er en lidt dyre robotplæneklipper, men stadig til en fornuftig pris under 10.000 Kr. Worx Landroid er udstyret med nogle ekstra funktioner, som skaber den helt perfekte klipning. En af dens smarte funktioner er Cut to Edge funktionen, denne funktion sørger for robotplæneklipperen klipper græsset helt ude i kanterne, så du intet arbejde har tilovers efter den har været i aktion.

Romomow RK700 er en mere moderne robotplæneklipper, den er udstyret med smarthome funktionen, som gør det muligt at benytte stemmekommandoer til at styre den. 

Hvorfor vælge en billig robotplæneklipper?

Det kan være en fordel at vælge en billig robotplæneklipper, hvis du blot har et ønske om at få græsplænen klippet, og ikke har behovet for de mange funktioner som medfølger ved de forskellige robotplæneklippere på markedet.

Det er slet ikke nødvendigt at ofre en hulens masse penge på en robotplæneklipper, ofte er det faktisk sådan at de ekstra penge man bruger er for flere funktioner.

En billig robotplæneklipper kan sagtens klippe græsplænen, og så er de fleste faktisk rigtig gode!

Dette skal du være opmærksom på inden du vælger en billig robotplæneklipper

Før du investere i en billig robotplæneklipper, vil vi stærkt råde dig til at sætte dig grundigt ind i hvad robotplæneklipperen har at byde på.

Der findes rigtig mange forskellige robotplæneklippere på markedet, disse robotter fås blandt mange mærker og priserne svinger meget fra robotplæneklipper til robotplæneklipper. Vi råder stærkt til at man sammenligner diverse robotplæneklippere på specifikationer, pris og designs. Efter man har sammenlignet robotplæneklipperne kan man herefter udvælge den robotplæneklipper, som matcher bedst med ens græsplæne.

Inden du foretager det endelige slutkøb skal du være opmærksom på følgende punkter:

Arbejdsareal

Arbejdsareal er den vigtigste faktorer når man skal investere i en robotplæneklipper. En robotplæneklipper kører på strøm, derfor er det vigtigt at din kommende robotplæneklipper kan komme rundt i hele græsplæne, inden den løber tør for strøm og er nødsaget til at vende tilbage til dens ladestation. 

Vi råder til at man bevidst vælger en robotplæneklipper, med et lidt større arbejdsareal end ens græsplæne, på denne måde kan man være helt sikker på at robotplæneklipperen formår at komme rundt i hele græsplænen.

Mange udbyder opgiver et for højt arbejdsareal, udelukkende for markedsførings aspekter, derfor er det en rigtig god ide at bevidst udvælge en robotplæneklipper med et større arbejdsareal.

Hjultype

En robotplæneklipper fungerer således at den køre med hjul, for at komme rundt i plænen. Nogle robotplæneklippere er udstyret med terrængående hjul, disse hjul gør robotplæneklipperen i stand til at klippe enhver type græsplæne.

Hvis din græsplæne er meget hård, eller sumpet er det en stor fordel at kigge efter en robotplæneklipper med terrængående hjul. På denne måde kan du være helt sikker på at din robotplæneklipper kan komme rundt i hele græsplænen.

Stejle skråninger i plænen

Hvis din græsplæne er opbygget således, at den har stejle skråninger og hældninger skal du være opmærksom på om din kommende robotplæneklipper kan varetage sådan en opgave.

De fleste robotplæneklippere på markedet, kan klare hældninger og stejle skråninger på op til 35%. Vi råder stærkt til at du tjekker op på dette, da det vil være meget træls at ende med en robotplæneklipper som ikke er i stand til at klare skråningerne.

Vægt

Robotplæneklipperen er et redskab til haven, men man må dog ikke lade sig narre af dens skarpe knivblade. Man har tidligere hørt om pindsvin, og andre små dyr fra naturen som er endt i knivbladende på en robotplæneklipper. 

En tung robotplæneklipper vejer meget, og er derfor svære at få væltet. Dette kan være en fordel hvis du bør tæt på et skovområde, da chancen for naturens små dyr ender i knivbladende bliver markant mindre.

Nogle robotplæneklippere er endda udstyret med en løftesensor, denne sensor gør at hvis robotplæneklipperen bliver løfter/vippet imens den er i aktion stopper alle dens knivblade automatisk. Dette kan være en god specifikation at kigge efter, inden du vælger din robotplæneklipper.

Ladetid

Ladetiden på en robotplæneklipper, er meget en præference sag. Hvis du har behovet for ofte at få græsplænen klippet vil vi råde dig til at kigge efter en robotplæneklipper med en kort ladetid. 

Nogle robotplæneklippere taget helt op til 4 timer for at få en fuld opladning, mens andre blot tager en lille time. Denne specifikation er vigtigt at tjekke op på, hvis du ønsker græsplænen skal klippes ofte.

Gardena Sileno Life 1500m² LONA til opladning

Lydniveau

Lydniveauet på en robotplæneklipper er meget forskellig fra robotplæneklipper til robotplæneklipper. Nogle robotplæneklippere er næsten lydløse mens andre frigiver lydfrekvenser mens de er i aktion. 

Hvis du er typen som bliver irriteret af motorlyde/støj, eller har en nabo som ikke er glad for denne slags, råder vi stærkt til at du kigger efter en robotplæneklipper med et lydniveau mellem 57-60 db.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Du kan sagtens bruge din robotplæneklipper mere end et sted. Både i den private bolig, i sommerhuset eller hos en ven. Det kræver dog at du anskaffer noget ekstra kantkabel samt en ladestation til robotplæneklipperen. 

Hvis det er fordi du har flere zoner i plænen kan nogle robotplæneklipper sagtens varetage sådan en opgave. I dette tilfælde skal du kigge efter Multizone programmering. Denne funktion gør robotplæneklipperen i stand til at varetage mere end en plæne i haven, du skal dog være opmærksom på eventuelle høje genstande mellem plænerne, robotplæneklipperen skal jo gerne kunne komme over dem.

Robotplæneklipperen er meget intelligent, og udstyret med en effektiv regnsensor som sørger for robotten vender tilbage til dens ladestation når det regner. 

Robotplæneklipperen kan godt tåle regn, den kan også sagtens køre i regnvejr men plænen har simpelthen ikke godt af at blive klippet når den er våd derfor springer robotplæneklipperen automatisk græsslåningen over.

Du kan uden problemer sætte din robotplæneklipper til at klippe græsset på en varm sommerdag, det kan den sagtens klare. Hvis temperaturen er over 28 grader, vil vi dog stærkt råde dig til ikke at lade robotplæneklipperen køre i flere timer.

Der hvor det er vigtigst at beskytte robotplæneklipperen fra sol er ikke når den er aktiv, men derimod når den ikke er i aktion. Hvis robotplæneklipperen står midt ude i den åbne sol, vil den høje temperatur skade robotplæneklipperens levetid, og dens batteri vil også hurtigere blive afladet. 

En garage til robotplæneklipperen er en rigtig god ide, den forlænger robotplæneklipperens levetid og beskytter den imod skidt og snavs. 

Sommetider medfølger der en garage når man køber en robotplæneklipper, men hvis dette ikke er tilfældet vil vi råde dig til at købe en.

En garage sørger for robotplæneklipperen holder sig pæn, uden at samle de store former for skidt og snavs. Den beskytter også robotplæneklipperen mod overophedning, dette er især en fordel da stærk sol kan aflade robotplæneklipperens batteri hurtigt.

Det korte svar er ja, en robotplæneklipper er robust opbygget og designet til at holde sig udendørs. De vigtige elementer i robotplæneklipperen er ordentligt beskyttet, så regn og andet kan ikke skade den.

Langt de fleste robotplæneklippere har dog en indbygget regnsensor, denne regnsensor stopper hele klipningen hvis det begynder at regne, og sørger for robotplæneklipperen vender sikkert tilbage til dens ladestation.

Dette er ikke fordi robotplæneklipperen ikke kan holde til regnvejr, men fordi græsset ikke har godt af at blive klippet mens det er vådt.

Om du helt slipper af med græsslåningen med en robotplæneklipper, afhænger meget af hvordan din græsplænes opbygning er. 

Der findes mange forskellige robotplæneklippere på markedet i dag. Nogle robotplæneklippere er meget smalle, og kan derfor nemmere end andre komme igennem helt smalle passager. Nogle græsplæner har også stejle skråninger, og hvis robotplæneklipperen ikke er designet til at klare disse skråninger, så vil du have lidt arbejde at skulle ordne efter robotten har været i aktion. 

Hvis du finder den helt rette robotplæneklipper, som matcher med din have er det muligt helt at slippe af med den trælse græsslåning. Derfor er det vigtigt at tjekke op på robotplæneklippernes specifikationer inden man foretager det endelige slutkøb.

En robotplæneklipper køre så ofte, at græsset aldrig får chancen for at vokse sig langt. Dette vil sige at det afklippede græs som robotplæneklipperen klipper, ikke ender med at ligge sig henover græsset, som en tyk bunke af græs. Det afklippede græs kommer derfor heller aldrig til at være så tykt, at det kan kvæle græsset på plænen.

Nej, en robotplæneklipper ødelægger ikke blomsterbede. Robotplæneklipperen er så intelligent at den sagtens kan navigere rundt på din græsplæne, uden nogen former for problemer.

Det eneste det blot kræver, er at du får ligget kantkablet langs kanterne, på denne måde ved robotplæneklipperen hvilke områder den må klippe indenfor. 

Robotplæneklipperen går ikke i stykker hvis der ligger ned faldende grene, eller andet i plænen. Det er dog en god ide løbende at gennemgå plænen, og fjerne ting som grene, hundelegetøj, små sten osv.

Langt de fleste robotplæneklippere er udstyret med en sensor, som sørger for robotplæneklipperens knivblade automatisk stopper, hvis de støder på en forhindring. Hvis der er genstande i plænen, som er i højde med robotplæneklipperen kan du være uheldig at robotplæneklipperen kører over dem. Grene og pinde vil ikke være noget problem, men legetøj og andet vil højest sandsynligt blive total skadet.

 Skulle der ligge store sten eller andet i plænen kan det skade robotplæneklipperens knivblade, derfor råder vi til at du løbende gennemgår plænen for diverse småting.

Bioklip skaber en form for kompost til græsplænen. Med bioklip bliver græsset slået så ofte, så græsstråene er ikke særlig lange. 

Fordi græsstråene er så korte, vil det afklippede græs automatisk falde ned i græsset og blive omdannet til muld. 

Bioklip skaber den sunde græsplæne, hvor det afklippede græs giver næring til din græsplæne. Med bioklip slipper du næsten helt for at bruge nogen former for kunstgødning eller plænegødning. 

Scroll to Top