Hclager er reklamefinanseret

Robotplæneklipper med arbejdsareal på 1500 m2

På denne side kan du se og sammenligne din kommende robotplæneklipper 1500 m2

  • Arbejdsareal på 1500 m2
  • Støjvenlig motor
  • LONA teknologi
  • Klare hældninger på 35%

16.000 Kr.

Om robotplæneklipper 1500 m2

Under kategorien robotplæneklippere 1500 m2 finder du alle robotplæneklippere med et arbejdsareal på 1500 m2 som er tilgængelige på siden.

En robotplæneklipper med et arbejdsareal på 1500 m2 er helt perfekt til dig med den store græsplæne. Med en robotplæneklipper er du altid sikret en nydelig nyslået græsplæne.

Hvorfor vælge en robotplæneklipper 1500 m2

En robotplæneklipper som kan klippe plæner på 1500 m2, er helt perfekt til dig med den store græsplæne. 

Vi vil råde dig til altid at vælge en robotplæneklipper med et lidt større arbejdsareal end din græsplæne, på denne måde kan du nemlig altid være sikker på at robotplæneklipperen kan nå rundt i hele din græsplæne.

En robotplæneklipper køre nemlig på strøm, og det ville være meget træls hvis robotten formåede at løbe tør for strøm, inden den er færdig med at klippe hele din græsplæne.

Fordele ved en robotplæneklipper 1500 m2

robotplæneklipperen har gennem tiden udviklet sig markant, de er blevet hurtigere og mere intelligente. De er faktisk blevet så intelligente at de fleste robotplæneklippere, ved selv hvornår græsset skal slås. Andre robotplæneklippere har skemalægning så du selv kan bestemme klippetiderne.

Med en robotplæneklipper til at ordne plænen, vil du opnå mere fritid som kan bruges sammen med vennerne og familien.

En robotplæneklipper med et arbejdsareal på 1500 m2 er designet til at klippe store græsplæner. En af de store fordele ved sådan en robotplæneklipper er alle de funktioner som medfølger hos mange af dem.

Nogle af funktionerne kan fx:

  • Kantklip
  • Forhindringssensor
  • Bioklip
  • Multizone programmering
  • Regnsensor
  • Frostsensor

Robotplæneklipper 1500 m2 flere zoner

Har du flere zoner i plænen, altså græsplæner som er opdelte i haven skal du være opmærksom på om din kommende robotplæneklipper har Multizone Programmering. 

Multizone programmering gør nemlig robotplæneklipperen i stand til at klippe flere plæner (Zoner)

De fleste robotplæneklippere med et arbejdsareal på 1500 m2 er i besiddelse af multizone programmering, dog skal du være opmærksom på eventuelle høje genstande mellem plænerne, robotten skal jo gerne kunne komme over dem.

FAQ

Ofte stille spørgsmål og svar

Når det kommer til hvilken robotplæneklipper 1500 m2 der er bedst, variere det meget fra person til person. Nogle robotplæneklippere vil fungere bedre for andre, dette kommer meget an på hvordan din græsplænes form er. 

Vi råder til at du sammenligner robotplæneklipperne, vi syntes især du skal kigge på specifikationer, pris og designs. Hvis du ikke kender målene på din græsplæne råder vi dig stærkt til at få målt den op.

Når du har sammenlignet de forskellige robotplæneklippere kan du frit vælge den robotplæneklipper, som matcher bedst med din græsplæne.

Alle robotplæneklippere er designet til at på bedst mulig vis varetage plæner som matcher deres arbejdsareal. Dette gør også at nogle robotplæneklippere vil fungere bedre for andre, det handler meget om hvordan din plæne er formet på, samt hvilke funktioner du har behov for at din kommende robotplæneklipper er i besiddelse af.

Scroll to Top