Hclager er reklamefinanseret

Lignende produkter

Lingende produkter, som kunne interessere dig.

Beskrivelse

Roborock S8 Pro Ultra er en robotstøvsuger fra Roborock, der sætter nye standarder for robotstøvsugere med gulvvask. Denne avancerede model kombinerer kraftfuld sugeevne, forbedret moppeteknologi og en intelligent dockingstation, der reducerer brugerens vedligeholdelse til et minimum. Roborock S8 Pro Ultra er en af de mest komplette og effektive robotrengøringsløsninger på markedet, hvilket gør den til et oplagt valg for både hårde gulve og tæpper.

Overlegen Sugeevne og Debris Opsamling

Roborock S8 Pro Ultra udmærker sig ved opsamling af snavs og støv på både hårde gulve og tæpper. I tests har den vist sig at være særdeles effektiv til at fjerne snavs af forskellige typer og størrelser. Med dens kraftige motor og optimerede fejeteknologi sikrer den en dybdegående rengøring uden at efterlade noget. Dog er dens præstation på dybtliggende tæpper moderat, hvilket er et område, hvor der er plads til forbedring.

VibraRise 2.0: Forbedret Moppeteknologi

Mopping har fået en opgradering med VibraRise 2.0-systemet, som anvender to vibrationspunkter for øget skrubbeintensitet. Dette gør moppen mere effektiv til at fjerne tørre og genstridige pletter, og Roborock S8 Pro Ultra leverer nogle af de bedste mopperesultater, der er set på markedet. Med en intelligent funktion, der automatisk hæver moppepuden, når den registrerer tæpper, kan den håndtere hjem med både hårde gulve og tæpper i én enkelt rengøringsrunde.

RockDock Ultra: Fuldautomatisk Vedligeholdelse

En af de mest imponerende funktioner ved Roborock S8 Pro Ultra er dens RockDock Ultra dockingstation. Denne nye dockingstation automatiserer næsten alt vedligeholdelsesarbejde. Den tømmer støvbeholderen, vasker moppepuden, fylder vandtanken, tørrer moppepuden med varm luft og sørger for, at robotten er klar til næste rengøring. Dette reducerer brugerens involvering markant, hvilket gør S8 Pro Ultra til et næsten vedligeholdelsesfrit rengøringssystem.

Præcis Navigation og Forhindringsundgåelse

Med avancerede LiDAR- og infrarøde sensorer leverer Roborock S8 Pro Ultra hurtig og præcis kortlægning af dit hjem, og den kan undgå forhindringer uden at bruge et kamera, hvilket imødekommer privatlivsbekymringer. Den kortlægger en etageplan på kun fire minutter og er en af de mest effektive robotstøvsugere, når det kommer til navigation og undgåelse af forhindringer.

DuoRoller Riser Brush: Dobbelt Børsteteknologi

Den nyeste opgradering i Roborock S8 Pro Ultra er dens DuoRoller Riser Brush, som består af to børster, der arbejder sammen for at forbedre sugeevnen på tæpper og forhindre hår i at vikle sig ind. Børsterne kan hæves og sænkes afhængigt af, hvilken overflade robotten arbejder på, hvilket giver en alsidig rengøringsoplevelse.

Avanceret App-Integration

Roborock S8 Pro Ultra er fuldt integreret med Roborock-appen, som tilbyder en bred vifte af funktioner, herunder mulighed for at oprette no-go zoner, vælge specifikke rum til rengøring, og tilpasse rengøringsindstillingerne for hvert rum. Appen giver også forslag til, hvor robotten skal undgå, hvis den opdager potentielle problemområder. Denne omfattende appintegration gør Roborock til en af de bedste på markedet, når det kommer til brugervenlighed og kontrol.

Overvejelser

Selvom Roborock S8 Pro Ultra excellerer på mange områder, er der stadig et par områder, hvor der kunne være forbedringer. Dyb rengøring af tæpper var en smule skuffende, og den kunne have en højere sugekraft i nogle tests. Dens relativt høje pris gør den også til en investering, som skal overvejes nøje, selvom dens mange automatiserede funktioner og avancerede teknologi retfærdiggør prisen for mange brugere.

Konklusion: En Klasse for Sig Selv

Roborock S8 Pro Ultra er en af de bedste robotstøvsugere på markedet med en overflod af innovative funktioner og fuldautomatiseret vedligeholdelse. Fra dens kraftfulde rengøringsydelse og forbedrede moppeteknologi til dens brugervenlige app og RockDock Ultra, tilbyder denne robot en omfattende løsning til alle typer hjem. Selvom den har et par mindre ulemper, såsom moderat præstation på dybtliggende tæpper, er dens overordnede ydeevne og praktiske funktioner uden sidestykke. Hvis du er på udkig efter en premium robotstøvsuger, der gør næsten alt arbejdet for dig, er Roborock S8 Pro Ultra et fremragende valg.

Læs mere

Specifikationer

Mærke

Farve

Hvid

Højde

9,6 cm

Bredde

42,6 cm

Dybde

45 cm

Vægt

4,9 kg

Vægt inkl. dockingstation

14,4 kg

Sugekraft

6000 Pa

Lydniveau

68 dB(A)

Antal sidebørster

1 stk.

Dobbelte børsteruller

Ja

Sillikone børsterulle

Ja

Navigationstype

Laser

Batteritype

5,2 Ah

Driftstid

180 min

Ladetid

240 min

Selvopladning

Ja

Adgang forbudt zoner

Ja

Støvbeholder kapacitet

350 ml

Kortlægning

Ja

Skemalægning

Ja

Timer

Ja

Kantrengøring

Ja

Punktrengøring

Ja

Kantsensor

Ja

Klatreevne

20 mm

Hindringundvigelse

Ja

App-styring

Ja

App navn

Roborock

App sprog

Engelsk, Fransk, Spansk, Hollandsk, Rumænsk, Polsk, Russisk, Ukrainsk, Mandarin, Italiensk, Koreansk og traditionel Kinesisk, Vietnamesisk, Thai, Indonesisk mfl.

Stemmestyring

Ja (Amazon Alexa, Google Assistant)

Ekstern vandbeholder kapacitet

350 ml

Ekstern støvbeholder

Ja

Ekstern vandbeholder

Ja

Tæppeboost-funktion

Ja

Fjernbetjening

Nej

Moppefunktion

Ja

Automatisk moppeløft

Ja

Vibrerende moppefunktion

Ja

No-Mop-Zoner

Ja

Virtuel væg funktion

Ja

Automatisk vandpåfyldning

Ja

Automatisk tømning af vandbeholder

Ja

Automatisk tørring af moppe

Ja

Scroll to Top