Hclager er reklamefinanseret

Lignende produkter

Lingende produkter, som kunne interessere dig.

Beskrivelse

iRobot Roomba i7+ er en af de mest populære robotstøvsugere fra iRobot, og det er ikke uden grund. Denne model kombinerer alle de essentielle funktioner, som gør en robotstøvsuger effektiv, og tilføjer avanceret teknologi, der gør rengøringen både nemmere og mere grundig.

Ideel til Hjem med Kæledyr

Hvis du har kæledyr, der fælder meget, er Roomba i7+ en uundværlig hjælp i hjemmet. Den er udstyret med to silikonebørsteruller og kraftig sugekraft, der gør det muligt for robotten at opsamle dyrehår og andet snavs med lethed. De silikonebaserede børsteruller er designet til at undgå, at hår vikler sig fast, hvilket gør rengøringen mere effektiv og reducerer vedligeholdelse.

Avancerede App-funktioner

Roomba i7+ leveres med en brugervenlig app, der giver dig fuld kontrol over rengøringsopgaverne. Her er nogle af de funktioner, du kan finde i appen:

  • Skemalægning: Med skemalægningsfunktionen kan du automatisere rengøringen ved at indstille specifikke tidspunkter og dage, hvor robotstøvsugeren skal starte sin rengøring. Dette sikrer, at dit hjem altid er rent, uden at du behøver at tænke på det.
  • No-Go-Zoner: Denne funktion gør det muligt at markere områder, som robotten skal undgå, for eksempel omkring hundeskåle eller steder, hvor du ikke ønsker, at robotten skal støvsuge.
  • Stemmestyring: Roomba i7+ kan også styres ved hjælp af stemmekommandoer gennem iRobot Home-appen, eller via din foretrukne smart assistent som Google Assistent, Amazon Alexa eller Apple HomeKit. Dette gør det utroligt nemt at starte eller stoppe rengøringen uden at løfte en finger.

CleanBase: Selvtømmende Basestation

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved Roomba i7+ er dens CleanBase, en selvtømmende basestation, som betyder, at du slipper for at skulle tømme støvbeholderen manuelt efter hver rengøring. Dette sparer tid og gør vedligeholdelsen betydeligt lettere. CleanBase kan håndtere store mængder støv og snavs, hvilket gør det muligt for robotten at rengøre større områder og i længere tid, uden at du behøver at tømme den ofte.

Den selvtømmende funktion gør Roomba i7+ særligt velegnet til store boliger, hvor hyppig støvsugning er nødvendigt, især hvis der er kæledyr i hjemmet. En yderligere fordel ved CleanBase er, at den reducerer eksponeringen for støv og allergener, da robotten tømmer sig selv i en lukket base. Dette forhindrer, at støv og allergener spredes i luften under tømningen, hvilket er en stor fordel for personer med allergi.

Læs mere

Specifikationer

Mærke

Farve

Sort

Højde

9,2 cm

Bredde

34 cm

Dybde

34 cm

Vægt

3,4 kg

Sugekraft

1800 Pa

Vægt inkl. dockingstation

11,3 kg

Lydniveau

68 dB(A)

Antal sidebørster

1 stk.

Dobbelte børsteruller

Ja

Sillikone børsterulle

Ja

Navigationstype

vSLAM

Batteritype

1,8 Ah

Driftstid

75 min

Selvopladning

Ja

Adgang forbudt zoner

Ja

Støvbeholder kapacitet

400 ml

Kortlægning

Ja

Skemalægning

Ja

Timer

Ja

Kantrengøring

Ja

Punktrengøring

Ja

Kantsensor

Ja

Klatreevne

16 mm

Hindringundvigelse

Nej

App-styring

Ja

App navn

iRobot Home

App sprog

Dansk, Norsk, Svensk, Engelsk, Finsk, Fransk, Hollandsk

Stemmestyring

Ja (Amazon Alexa, Google Assistant)

Ekstern støvbeholder

Ja

Fjernbetjening

Nej

Moppefunktion

Nej

Virtuel væg funktion

Ja

Scroll to Top