Hclager er reklamefinanseret

Lignende produkter

Lingende produkter, som kunne interessere dig.

Beskrivelse

iRobot Roomba j9+ er en imponerende robotstøvsuger, der kombinerer avanceret teknologi med brugervenlige funktioner, hvilket gør den til et stærkt valg for dem, der ønsker en grundig og pålidelig rengøringsoplevelse i hjemmet. Med sit stilfulde sorte design passer den ind i ethvert moderne hjem og leverer resultater, der er svære at overgå.

Effektiv Rengøring på Alle Overflader

Roomba j9+ er udstyret med en række rengøringsfunktioner, der sikrer, at selv de mest udfordrende områder i dit hjem bliver rengjort. Med punktrengøring og kantrengøring som standardfunktioner kan støvsugeren nå selv de mest utilgængelige hjørner og langs væggene. Den dobbelte børsterulle og silikone-børsterullen arbejder sammen for at opsamle snavs, støv og dyrehår effektivt. Støvbeholderens kapacitet på 550 ml betyder, at du kan nyde lange rengøringssessioner uden hyppig tømning.

Støjsvag og Kraftfuld

Med et lydniveau på kun 60 dB er Roomba j9+ en af de mere støjsvage modeller på markedet, hvilket gør den ideel til daglig brug uden at forstyrre husets ro. Selvom den ikke har en moppefunktion, kompenserer den med en stærk sugeevne og præcis støvsugning, hvilket gør den velegnet til både tæpper og hårde gulve.

Avanceret Navigation og Smarte Sensorer

Roomba j9+ benytter et kamerasystem til navigation, der gør det muligt for den at kortlægge dit hjem præcist. Den avancerede kortlægningsteknologi kombineret med forhindringsundvigelse og trappesensorer sikrer, at robotten bevæger sig sikkert og effektivt rundt i hjemmet uden at støde ind i møbler eller falde ned ad trapper.

Lang Batterilevetid og Praktisk Opladning

Med en køretid på op til 120 minutter kan Roomba j9+ klare store områder på en enkelt opladning. Når batteriet er ved at være lavt, vender robotten automatisk tilbage til sin ladestation for at genoplade, og takket være "Genoplad og fortsæt"-funktionen genoptager den rengøringen, hvor den slap.

Brugervenlig App og Stemmestyring

iRobot HOME-appen giver dig fuld kontrol over Roomba j9+ direkte fra din smartphone. Appen tilbyder interaktive kort, hvor du kan skemalægge rengøringssessioner, oprette No-Go-Zoner og No-Mop-Zoner, samt bruge den virtuelle vægfunktion til at styre, hvor robotten skal og ikke skal køre. Stemmestyring via Amazon Alexa og Google Assistant gør det endnu nemmere at starte og stoppe rengøringen, selv når du ikke er hjemme.

Selvtømmende Basestation og Minimal Vedligeholdelse

Roomba j9+ er udstyret med en selvtømmende basestation, som har en ekstern støvbeholder, der gør vedligeholdelsen nemmere end nogensinde. HEPA-filteret i basestationen sikrer, at selv de mindste støvpartikler bliver fanget, hvilket forbedrer luftkvaliteten i dit hjem.

Konklusion

iRobot Roomba j9+ er en avanceret og pålidelig selvtømmende robotstøvsuger, der tilbyder en omfattende og effektiv rengøringsoplevelse. Med sin stærke sugeevne, intelligente navigation og brugervenlige app er den et fremragende valg for enhver, der ønsker en robotstøvsuger, der kan klare det hele. Den selvtømmende basestation og de avancerede sensorer gør den til en problemfri og effektiv løsning for dit hjem.

Læs mere

Specifikationer

Mærke

Farve

Sort

Højde

9,3 cm

Bredde

33,5 cm

Dybde

33,5 cm

Vægt

8,1 kg

Lydniveau

60 dB(A)

Antal sidebørster

1 stk.

Dobbelte børsteruller

Ja

Sillikone børsterulle

Ja

Navigationstype

Kamera

Driftstid

120 min

Ladetid

240 min

Selvopladning

Ja

Adgang forbudt zoner

Ja

Støvbeholder kapacitet

550 ml

Vandbeholder kapacitet

Ja

Kortlægning

Ja

Skemalægning

Ja

Timer

Ja

Kantrengøring

Ja

Punktrengøring

Ja

Kantsensor

Ja

Klatreevne

16 mm

Hindringundvigelse

Ja

App-styring

Ja

App navn

iRobot Home

App sprog

Dansk, Norsk, Svensk, Engelsk, Finsk, Fransk, Hollandsk

Stemmestyring

Ja (Amazon Alexa, Google assistant)

Ekstern støvbeholder

Ja

Ekstern vandbeholder

Ja

Fjernbetjening

Nej

Moppefunktion

Nej

No-Mop-Zoner

Ja

Virtuel væg funktion

Ja

Vaskbar beholder

Ja

Scroll to Top