Hclager er reklamefinanseret

Beskrivelse

Er du træt af at skubbe den tunge plæneklipper rundt hver gang græsset skal trimmes? Så vil vi stærkt anbefale dig at tjekke GARDENA SILENO Life 750 robotplæneklipper ud. Den funktionelle robot sørger for at ordne plænen til perfektion, så du også kan opnå mere fritid til at tilbringe sammen med venner og familie.

GARDENA SILENO Life 750 robotplæneklipper er perfekt til dig med en plæne på op til 750 m². Du behøver ikke bekymre dig om at få striber på plænen, for robotten er nemlig udstyret med sensorcut-systemet. Dette sikrer, at robotten ikke efterlader nogen former for striber, men derimod et nydeligt og afbalanceret mønster.

Robotten kan klare skråninger på helt op til 35%. Den har en imponerende navigationsevne, så den kan klare sig godt selv i smalle passager.

Du kan sidde i haven og nyde en god bog, for robotten vil ikke forstyrre dig med sin fantastiske lydniveau på kun 58 dB. Når robotten er færdig med at ordne plænen, vender den automatisk tilbage til sin ladestation og sørger selv for at blive opladet.

Robotten har en bred klippebredde på hele 22 cm, og klippehøjden kan justeres mellem 20-50 mm. Den er også udstyret med den fantastiske bioklip-funktion, som bevidst efterlader lidt af det afklippede græs på plænen. Dette afklippede græs fungerer som naturlig gødning til din plæne og sikrer en sundere og pænere græsplæne.

Med GARDENA SILENO Life 750 robotplæneklipper har du mulighed for at fastlægge robottens køreskema, så du altid kan komme hjem til en pæn, velplejet plæne efter arbejde.

Når robotten har været i aktion, kan du blot tage din vandslange og spule robotten. Hvis du spuler robotten på undersiden, kan du hurtigt rengøre dens knive og hjul, så din robotplæneklipper altid ser pæn og nydelig ud.

Robotten er nem at opsætte takket være programmeringsassistenten, som guider dig gennem selve opsætningen af menuen og fastlægger et kort over din plæne. På denne måde opnår du de bedste klipperesultater.

Høj sikkerhed

Kanttråden, som du placerer i haven, sikrer, at robotten forbliver inden for det afmærkede område. På denne måde ved du også altid, hvor den befinder sig. Robotten er udstyret med en smart løftesensor, der gør, at hvis robotten bliver løftet eller vippet, stopper knivene automatisk. Dette er lavet for at forhindre eventuelle ulykker.

Robotten har en tyverisikring i form af en pinkode. Hvis robotten skulle blive flyttet, kræver det din pinkode for at starte robotten op.

Takket være kollisionssensorer stopper robotten ikke ved mulige forhindringer. Den intelligente robot sørger selv for at finde sin egen vej forbi forhindringen.

Læs mere

Specifikationer

Mærke
Maks. hældning

35%

Maks. hældning ved kanten

10%

ladesystem

Automatisk

Firmwareopdatering

USB

Informationspanel

MonoChrome Graphical Display 2,1″

Regnsensor

Nej

Egenskaber

Pro Støjsvag, Ai-Præcision, Auto Vejr & Terræn, Frost Sensor, Spot Cutting, CorridorCut

Klippeteknik

3 drejelige knvie (pivot)

Klippebredde

22 cm

Klippehøjde

20-50 mm

Antal Klippehøjder

3

Klippe højde justering

Manuelt

Dobbeltskæreretning

Ja

Længde

9 m

IP-rating

IPX5

App Styring

Ja

Bluetooth

Ja

Batteritype

Li-ion

Opladningsstrøm

1,3 A

Ingen belastningshastighed

2500/min

Afgænsningstype

Kabel

Klippeareal

750 m²

Lydniveau

57 dB(A)

Frostsensor

Ja

Væltesensor

Ja

Løftesensor

Ja

PIN-kode

Ja

Tyverialarm

Ja

Scroll to Top