Hclager er reklamefinanseret

Worx Landroid L1000 WR147E

STATUS UKENDT

8.049 kr.

Leveringstid:

Beskrivelse

Selvom WORX Landroid L1000 robotplæneklipperen er den perfekte ledsager til at tage sig af din græsplæne, giver den dig stadig mulighed for at tilpasse og styre klipningen efter dine behov. Med dens avancerede funktioner og smarte teknologi er den en pålidelig hjælper i haven.

En af de imponerende funktioner ved WORX Landroid L1000 er dens Bluetooth-opkobling, der gør det muligt for dig at forbinde til robotten via din telefon. Dette giver dig fuld kontrol over klipningen og mulighed for at tilpasse indstillingerne efter dine præferencer.

Robotten er ekstremt vandtæt, hvilket betyder, at du uden bekymring kan rengøre den ved at spule den med en vandslange. Dette gør det nemt at holde robotten ren og i god stand.

WORX Landroid L1000 er udstyret med hjul af høj kvalitet, herunder off-road hjul, der sikrer et bedre greb på plænen. Dette betyder, at robotten let kan manøvrere i forskellige terræner og klare udfordrende områder uden problemer.

Med et imponerende arbejdsareal på 1000 er WORX Landroid L1000 ideel til de fleste græsplæner i Danmark. Robotten er udstyret med AIA-teknologi, der sikrer effektiv klipning og en sund og velplejet græsplæne. Takket være AIA-teknologien og intelligente kørselsfunktioner kan robotten levere en præcis klipning og spare tid.

WORX Landroid L1000 kræver minimal programmering, da den er klar til brug, når du modtager den. Du kan dog tilpasse klipningsskemaet og indstillingerne efter dine præferencer ved hjælp af din smartphone eller den smarte drejeknap på robotten. Den er kompatibel med både Bluetooth og Wi-Fi, så du kan oprette forbindelse på den måde, der passer dig bedst.

Robotten er designet til at håndtere skråninger på op til 35%, hvilket gør den velegnet til haver med ujævnt terræn. Den pålidelige v-slide-hjulteknologi sikrer, at robotten nemt kan klare våde eller hårde græsplæner uden problemer. Når robotten har brug for opladning eller er færdig med klipningen, vender den automatisk tilbage til ladestationen for at genoplade sig selv.

WORX Landroid L1000 er en del af WORX Powershare-serien, hvilket betyder, at du kan bruge de samme batterier til flere af WORX-værktøjer. Efter klipningen kan du enkelt rengøre robotten med en vandslange og holde den i god stand til næste brug.

En af de smarte funktioner, Cut to Edge, sikrer, at robotten klipper helt ud til kanterne af din græsplæne, så du ikke behøver at foretage yderligere arbejde efter klipningen. Robotten har også multi-zone-programmering, der giver dig mulighed for at styre klipningen i forskellige områder af din græsplæne samtidigt.

Med et 3-bladet knivsystem klipper WORX Landroid L1000 effektivt og reducerer slid på knivene, så de ikke skal udskiftes så ofte.

Robotten er udstyret med en intelligent regnsensor, der sikrer, at den ikke kører under regnvejr. Når sensoren registrerer regn, vender robotten sikkert tilbage til ladestationen. Dette beskytter robotten og forlænger dens levetid.

For øget sikkerhed har robotten en indbygget sikkerhedssensor, der stopper knivbladet, hvis robotten løftes eller vipper. Dette er en vigtig funktion for at undgå ulykker og skader.

Robotten er også sikret mod tyveri med en pinkode og applås, der forhindrer uautoriseret adgang og sikrer, at kun du og de, der kender koden, kan styre og ændre robottens indstillinger.

WORX Landroid L1000 robotplæneklipperen vil være din pålidelige partner i haven og sikre, at du får mere fritid til at nyde dine aktiviteter med venner og familie. Med dens avancerede funktioner og smarte design vil den levere fremragende klipperesultater og gøre havearbejdet mere effektivt og bekvemt.

Læs mere

Specifikationer

Mærke
Maks. hældning

35%

ladesystem

Automatisk

Isolationsklasse

III

Firmwareopdatering

FOTA / USB

Regnsensor

Ja

Forhindringsundvigelse

Ja (ACS™-teknologi)

Egenskaber

Wi-Fi forlænger

Klippeteknik

3 drejelige barberblade

Klippebredde

18 cm

Klippehøjde

30-60 mm

Lanceringsår

2021

Batteritype

Li-ion

Batterikapacitet

4 Ah

Dybde

62,8 cm

Bredde

42,8 cm

Højde

22,5 cm

Vægt

12 kg

Klippeareal

1000 m²

Lydniveau

60 dB(A)

GPS-tyverisporing

Ja

Virtuelt hegn

Ja

Væltesensor

Ja

Løftesensor

Ja

PIN-kode

Ja

Tyverialarm

Ja

Scroll to Top