Hclager er reklamefinanseret

Sådan vedligeholder du din robotplæneklipper

Hvis du ønsker at få de bedste resultater samt den længst mulige levetid på din robotplæneklipper, så skal den gerne gøres rent en gang om ugen. Under denne rengøring skal græs, blade og diverse stumper der kan sidde på knivene fjernes.

 Robotplæneklipperens overflade kan blot tørres af med en våd klud, eller en normal svamp. Når det gælder undersiden af robotplæneklipperen, skal du helst benytte en tør svamp eller børste til at aftørre den med. 

Hvor tit skal robotplæneklipperens knive skiftes

Hvis din robotplæneklipper køre i mange timer dagligt, så bør du skifte knivene månedligt. Hvis robotplæneklipperen kun er aktiv et par timer om dagen, eller hvis du løbende springer nogle dage over kan de holde væsentlig længere. I disse tilfælde kan knivene holde helt op til 3-6 måneder før det er nødvendigt at få dem skiftet. Dette skal gøres hvis du ønsker at din græsplæne er velplejet hele sommeren igennem. 

Tjek op på knivene

Køre din robotplæneklipper rundt med løse knive, så er det vigtigt at du løbende tjekker op på dem. Knivene kan få skader af sten, skader på knive kan resultere i at de ikke længere er funktionsdygtige og i værste tilfælde kan de endda falde af.

Hvor finder du de rigtige knive til din robotplæneklipper

Der findes rigtig mange forskellige robotplæneklipper modeller og mærker, ofte kan det være svært at finde de rette knive som passer til netop din robotplæneklipper. Hvis du også har problemer med at finde de rette robotplæneklipper knive, så kan du finde dem lige her. 

Scroll to Top