AL-KO Robolinho 1200 W

8.499 kr.

Beskrivelse

Stort arbejdsareal og tysk kvalitet

Mangler du også mere fritid i hverdagen? Så er en robotplæneklipper måske den helt rette makker for dig. AL-KO Robolinho 1200 W er en moderne robotplæneklipper, der kan klare græsplæner med et arbejdsareal på op til 1200 m2. Den er udviklet i Tyskland og produceret i Østrig af teknologiske specialister.

Nem installation og brugervenlig betjening

AL-KO Robolinho 1200 W er utrolig let at installere, både ladestationen og Smart Garden-tilslutningen. Med den nemme betjening af robotplæneklipperen har det aldrig været så let at pleje og vedligeholde græsplænen som i dag.

Frihed via Wi-Fi og app-styring

Med AL-KO Robolinho 1200 W har du mulighed for at tilkoble dig robotplæneklipperen via Wi-Fi gennem AL-KO inTOUCH-appen. Gennem appen kan du bestemme, hvordan den intelligente robotplæneklipper skal køre, og hvilke specifikke dage den skal være i brug.

Støjsvag drift og moderne sensorer

Du behøver ikke bekymre dig om støj eller generende lyde med AL-KO Robolinho 1200 W. Den kører næsten lydløst med et lydniveau på kun 60 db. Robotplæneklipperen kan køre når som helst, dag eller nat, uden at forstyrre dig eller dine naboer. De moderne sensorer gør robotten perfekt til skråninger og kan klare hældninger på op til 45%. Hvis den støder på forhindringer, sørger sensorerne for, at robotplæneklipperen finder en alternativ vej rundt.

Justerbar klippehøjde og perfekte klipperesultater

Klippehøjden kan justeres mellem 25-55 mm, så du kan opnå den perfekte græslængde, du drømmer om. Med AL-KO Robolinho 1200 W er du altid sikret perfekte klipperesultater takket være det avancerede Double Cut System udviklet af AL-KO.

Effektiv bioklip og løftesensor

For at sikre en sund græsplæne er AL-KO Robolinho 1200 W udstyret med effektiv bioklip. Det afklippede græs omdannes naturligt til muld, hvilket fungerer som gødning til plænen. Du behøver ikke samle græsset op efter klipningen. For at beskytte dig og naturens små dyr er robotplæneklipperen udstyret med en løftesensor, der stopper alle knive, hvis robotten løftes eller vipper under drift for at forhindre ulykker.

Tyverisikring og sikkerhed

Du behøver ikke bekymre dig om tyveri med AL-KO Robolinho 1200 W. Den er udstyret med en indbygget tyverialarm og en pinkode, der kræves for at ændre indstillingerne.

Egenskaber

Specifikationer

Mærke

Maks. hældning

45%

ladesystem

Automatisk

SmartHome integration

Amazon Alexa

Firmwareopdatering

USB

Regnsensor

Ja

Klippebredde

23 cm

Klippehøjde

22-55mm

Klippe højde justering

Manuelt, trinløs

App Styring

Ja

Wi-Fi

Ja

Batteritype

Li-ion

Batterikapacitet

2,9 Ah

Batterispænding

25,2 V

Watt timer

73,1 Wh

Batteritid

140 min

Opladningstid

90 min

Dybde

62,5 cm

Bredde

44 cm

Højde

29 cm

Afgænsningstype

Kabel

Klippeareal

1200 m²

Lydniveau

60 dB(A)

Væltesensor

Ja

Anmeldelser

Scroll to Top