AL-KO Robolinho 2000 W

9.999 kr.

Beskrivelse

Effektiv klipning til store plæner med AL-KO Robolinho 2000 W

Står du og mangler en effektiv ven til at klare græsplænen henover sommeren? Så se med lige her. AL-KO Robolinho 2000 W er den perfekte robotplæneklipper til dig med en stor plæne og et arbejdsareal på op til 2000 m2.

Wi-Fi-tilslutning og tysk kvalitet

Du kan tilslutte dig AL-KO Robolinho 2000 W via Wi-Fi gennem inTOUCH-appen på din smartphone. Den smarte robotplæneklipper er udviklet i Tyskland og produceret af teknologiske specialister i Østrig.

Støjsvag drift og motorkraft til skråninger

Med et lydniveau på kun 60 db kan du trygt sætte AL-KO Robolinho 2000 W til at køre om natten uden at forstyrre hverken dig eller naboen. Denne robotplæneklipper har den rette motorkraft til at bestige stejle skråninger og kan klare hældninger op til 45%.

Avanceret sensorteknologi og smidig navigation

AL-KO Robolinho 2000 W er udstyret med fantastisk sensorteknologi, der giver den perfekt navigation rundt i haven. Hvis robotten støder på forhindringer, finder den en alternativ vej rundt ved hjælp af sine sensorer.

Kompakt design og justerbar klippehøjde

Den lille og kompakte robotplæneklipper kan klare smalle passager og skarpe sving. Du kan frit justere klippehøjden mellem 25-55 mm for at opnå præcis den ønskede græslængde.

Unikt bioklip og sikkerhedssensorer

For at pleje og sikre en sund græsplæne er AL-KO Robolinho 2000 W udstyret med unikt bioklip. Det afklippede græs efterlades på plænen og omdannes naturligt til muld. Du behøver ikke samle græsrester op efter klipningen. Robotplæneklipperen har også en løftesensor, der stopper knivene automatisk, hvis robotten løftes eller vipper under drift.

Tyverisikring og personlig pinkode

Du behøver ikke bekymre dig om tyveri med AL-KO Robolinho 2000 W. Den er udstyret med en tyverisikring i form af en alarm og en personlig pinkode, som du selv vælger. Hvis din robotplæneklipper bliver stjålet, vil den være ubrugelig uden din personlige pinkode.

Egenskaber

Specifikationer

Mærke

Maks. hældning

45%

ladesystem

Automatisk

SmartHome integration

Amazon Alexa

Firmwareopdatering

USB

Regnsensor

Ja

Klippebredde

23 cm

Klippehøjde

25-55 mm

Klippe højde justering

Manuelt, trinløs

App Styring

Ja

Wi-Fi

Ja

Batteritype

Li-ion

Batterikapacitet

4,4 Ah

Batterispænding

25,2 V

Watt timer

110,1 Wh

Batteritid

240 min

Opladningstid

170 min

Vægt

10,1 kg

Afgænsningstype

Kabel

Klippeareal

2000 m²

Lydniveau

60 dB(A)

Anmeldelser

Scroll to Top