AL-KO Robolinho 700 W

6.199 kr.

Beskrivelse

Ideel til middelstore græsplæner og skråninger

Er du også træt af den hårde græsslåning? Så er AL-KO Robolinho 700 W måske den helt rette robotplæneklipper til dig. Den kan klare græsplæner med et arbejdsareal på op til 700 m2, hvilket gør den ideel til dig med en middelstor græsplæne. Den varetager også plæner med skråninger op til 45% og smalle passager ned til 60 cm.

Høj sikkerhed og intelligente sensorer

AL-KO Robolinho 700 W har indbyggede sikkerhedssensorer, der beskytter robotplæneklipperen mod skader og tyveri. En af sensorerne er løftesensoren, som stopper alle knive automatisk, hvis robotten løftes under drift.

Let betjening og brugervenlig app

Robotplæneklipperen er let at betjene, og med AL-KO Robolinho 700 W har du mulighed for at bruge den tilgængelige app. Via appen kan du styre indstillingerne og køreskemaet for robotplæneklipperen. Du kan skabe præcis den plæne, du ønsker, og planlægge kørslen baseret på vejrforholdene.

Displayknap og støjsvag drift

AL-KO Robolinho 700 W har en justerbar drejeknap som displayknap. Med drejeknappen kan du vælge robotplæneklipperens indstillinger, og de tre valgfrie startpunkter sikrer en effektiv klipning. Robotplæneklipperen kører næsten lydløst med et lydniveau på kun 60 db, så den vil næppe forstyrre dig eller dine naboer.

Praktisk tilslutning og regnsensor

Hvis du foretrækker at indstille robotplæneklipperen via din smartphone uden at bøje dig ned til displayet, kan du nemt tilslutte dig via Wi-Fi og justere robotten efter dit behov. Robottens regnsensorer registrerer, hvis det begynder at regne, og sender robotten sikkert tilbage til ladestationen.

Naturlig gødning og holdbare knive

For at sikre en sund græsplæne er robotplæneklipperen udstyret med unikt bioklip. Det afklippede græs forbliver på plænen og synker ned mellem græsstråene, hvor det omdannes til muld, der fungerer som naturlig gødning. Med bioklip slipper du også for at samle græsset op efter klipningen. Robotplæneklipperens knive er vendebar, hvilket forlænger deres levetid markant og sparer dig for hyppige udskiftninger.

Egenskaber

Specifikationer

Mærke

ladesystem

Automatisk

Firmwareopdatering

USB

Klippe højde justering

Manuelt, trinløs

Batteritype

Li-ion

Batterikapacitet

2,5 Ah

Batterispænding

18 V

Watt timer

45 Wh

Afgænsningstype

Kabel

Klippeareal

700 m²

Anmeldelser

Scroll to Top