AL-KO Robolinho 800 W

6.499 kr.

Beskrivelse

Perfekte klipperesultater og stor kapacitet

Ønsker du også at slippe helt af med græsslåningen? Så er AL-KO Robolinho 800 W robotplæneklipper måske den helt rette makker for dig. Den leverer perfekte klipperesultater gang på gang og kan varetage plæner med et arbejdsareal på op til 800 m2.

Smart betjening via app og intelligent sensorteknologi

Med AL-KO Robolinho 800 W robotplæneklipper har du fri mulighed for at betjene robotten selv via appen. Gennem appen får du også adgang til en række smarte funktioner til den intelligente robotplæneklipper. Du kan endda overvåge klipningen via appen, hvilket giver dig mulighed for at slappe af og nyde synet af robotplæneklipperen, der ordner græsplænen til perfektion. Robotplæneklipperen kører tilfældigt rundt i plænen, men formår stadig at dække hele området. Hvis AL-KO Robolinho 800 W støder på forhindringer, sørger dens intelligente integrerede sensorteknologi for, at den finder en alternativ vej rundt om hindringen.

Automatisk tilbagevenden og hurtig opladning

Når robotplæneklipperen er ved at løbe tør for strøm, vender den automatisk tilbage til sin ladestation. Efter blot 45 minutter er robotplæneklipperen genopladt og klar til at fortsætte arbejdet.

Stor kapacitet og skråningshåndtering

Stejle skråninger og hældninger er ikke noget problem for robotplæneklipperen. Med en maksimal stigning på 45% kan AL-KO Robolinho 800 W klare næsten alle græsplæner i danske hjem.

Holdbare knive og tilkoblingsmuligheder

For at forlænge levetiden på robotplæneklipperens knive skifter de mellem at køre til højre og venstre, hvilket gør, at de forbliver skarpe i dobbelt så lang tid. Du behøver derfor ikke investere i nye robotplæneklipperknive hver måned. Du kan tilkoble AL-KO Robolinho 800 W via Wi-Fi og selv styre klipningen og klippetiderne, hvis det ønskes.

Lydsvag og naturlig gødning

Du behøver ikke bekymre dig om støj fra robotplæneklipperen, da den kører næsten lydløst med et lydniveau på kun 60 db. For at sikre en sund græsplæne er robotten udstyret med effektiv bioklip. Det afklippede græs falder naturligt ned mellem græsstråene og omdannes til muld, hvilket skaber en form for gødning. Du behøver ikke samle græsset op efter klipningen.

Effektiv og vedligeholdt græsplæne

Med en klippebredde på 22 cm og en hurtig ladetid på kun 45 minutter er AL-KO Robolinho 800 W klar til at vedligeholde din græsplæne.

Egenskaber

Specifikationer

Mærke

Maks. hældning

45%

ladesystem

Automatisk

Firmwareopdatering

USB

Regnsensor

Nej

Klippebredde

22 cm

Klippehøjde

25-65 mm

Klippe højde justering

Manuelt, trinløs

Wi-Fi

Ja

Batteritype

Li-ion

Batterikapacitet

2,5 Ah

Batterispænding

20 V

Watt timer

50 Wh

Batteritid

55 min

Opladningstid

50 min

Vægt

7,4 kg

Afgænsningstype

Kabel

Klippeareal

800 m²

Lydniveau

60 dB(A)

Anmeldelser

Scroll to Top