Gardena Sileno City 500

6.249 kr.

Beskrivelse

Er du også træt af at bruge feriedage på at slå græsset? Så synes vi bestemt, at du skal tjekke GARDENA SILENO City 500 robotplæneklipper ud. Den fantastiske robotplæneklipper klarer plænen til perfektion, mens du får mere fritid, som kan bruges med familien eller vennerne.

GARDENA SILENO City 500 har et klippeareal på op til 500 m². Har du stejle skråninger i haven, er dette intet problem for den intelligente robotplæneklipper, da den klarer nemlig skråninger på helt op til 35%.

GARDENA robotplæneklipper kan uden problemer klare smalle passager samt skarpe sving, og når den er færdig med at klippe græsset, vender den automatisk selv tilbage til dens ladestation.

Du kan nyde en god bog i haven, da robotplæneklipperen næppe vil forstyrre dig med dens støjsvage motor med et lydniveau på kun 58 dB. Uanset hvordan vejret er eller hvilken type græsplæne, du har, kan du altid regne med GARDENA SILENO City 500 robotplæneklipper.

For at sikre dig den sundest mulige græsplæne har robotplæneklipperen bioklip-funktionen. Denne funktion gør, at robotplæneklipperen bevidst efterlader en smule af det afklippede græs på plænen. Dette græs er ren gødning til din plæne og er med til at sikre dig den sundeste plæne muligt, samtidig med at du ikke skal gå rundt i haven og samle en masse græs op efter, at robotten har været i aktion.

GARDENA SILENO City 500 robotplæneklipper er nem at installere og har et program med diverse klippetider, men det er selvfølgelig også muligt at lave egne klippetider. Du kan selv bestemme, hvornår du ønsker, at robotten skal køre. På denne måde kan du også sikre dig, at du altid kommer hjem til en nydelig nyklippet plæne efter en lang arbejdsdag.

For høj sikkerhed har robotplæneklipperen en indbygget tyverisikring i form af en alarm og en pinkode. Robotplæneklipperen er desuden ekstremt nem at rengøre, og der er hele 2 års garanti på robotten.

Egenskaber

Specifikationer

Mærke

Maks. hældning

35%

Maks. hældning ved kanten

10%

ladesystem

Automatisk

Firmwareopdatering

USB

Informationspanel

MonoChrome Graphical Display 2,1″

Regnsensor

Nej

Egenskaber

Håndtag, Skemalægning

Klippeteknik

3 drejelige knvie (pivot)

Klippebredde

16 cm

Klippehøjde

20-50 mm

Antal Klippehøjder

3

Klippe højde justering

Manuelt

Dobbeltskæreretning

Ja

Længde på afgrænsningskabel

150 m

Længde

5 m

Kramper

200 stk.

IP-rating

IPX5

App Styring

Ja

Bluetooth

Ja

Wi-Fi

Nej

Batteritype

Li-ion

Batteritid

65 min

Opladningstid

75 min

Moderat energiforbrug ved maksimalbrug

4 kWh

Dybde

55 cm

Bredde

38 cm

Højde

23 cm

Vægt

7,3 kg

Afgænsningstype

Kabel

Klippeareal

500 m²

Lydniveau

57 dB(A)

Væltesensor

Ja

Løftesensor

Ja

PIN-kode

Ja

Tyverialarm

Ja

Anmeldelser

Scroll to Top