Gardena Sileno Life 1250

9.495 kr.

Beskrivelse

GARDENA SILENO Life 1250 er den perfekte følgesvend til dig med en mellemstor græsplæne. Med en robotplæneklipper kan du vinke farvel til den hårde græsslåning og lade robotplæneklipperen overtage arbejdet.

GARDENA SILENO Life 1250 er en effektiv og intelligent robotplæneklipper. Du behøver ikke bekymre dig om, at robotplæneklipperen vil forstyrre dig eller dine naboer, da den er utrolig støjvenlig med et lydniveau på kun 57 dB.

Det eneste, robotplæneklipperen kræver af dig, er at du tager din smartphone, bruger GARDENA Bluetooth-appen og indtaster din plænestørrelse, de dage, hvor du ønsker, at robotplæneklipperen skal køre, samt din foretrukne starttid. Den intelligente robotplæneklipper klarer resten.

GARDENA Bluetooth-appen er brugervenlig og guider dig trin for trin gennem hele installationsprocessen. Med GARDENA SILENO Life 1250 har du fuld kontrol over robotplæneklipperen, og du kan endda styre den fra en afstand på op til 10 meter.

Robotplæneklipperen sørger selv for at udarbejde den perfekte køreplan, og med dens effektive SensorControl beregner den automatisk, hvor ofte plænen skal klippes baseret på væksten. Du kan også indtaste din foretrukne køreplan, hvis det ønskes.

Takket være robotplæneklipperens fantastiske CorridorCut-funktion kan den klare selv smalle passager og skarpe sving uden problemer. Den sørger for at klippe græsset ned til 60 cm i bredden mellem guidekablet.

Med robotplæneklipperens fantastiske forhindringssensor navigerer den perfekt rundt i plænen. Skulle robotplæneklipperen støde på en forhindring, sørger kollisionssensoren for, at den finder en anden vej uden om forhindringen.

GARDENA SILENO Life 1250 er aktiv under alle vejrforhold. Uanset om solen skinner eller det regner, kan du altid regne med din pålidelige robotplæneklipper.

Robotplæneklipperen er udstyret med en frostsensor, der beskytter din græsplæne ved at springe klipningen over, når jordtemperaturen nærmer sig frysepunktet. Med afgrænsningskablet kan du markere de områder, hvor du ønsker, at den intelligente robotplæneklipper skal køre, samt de områder, hvor du ikke ønsker, at den skal køre.

Hvis du har hældninger eller stejle skråninger i haven, er det ikke noget problem for robotplæneklipperen. Den kan klare hældninger op til 35%. Når den effektive robotplæneklipper har fuldført sin opgave, vender den automatisk tilbage til ladestationen.

For ekstra sikkerhed er GARDENA SILENO Life 1250 robotplæneklipper udstyret med en smart løftesensor. Hvis robotplæneklipperen løftes under drift, stopper alle knivene automatisk for at forhindre ulykker.

Med GARDENA SILENO Life 1250 får du mere fritid til at tilbringe med venner og familie. Når robotplæneklipperen skal rengøres, kan du blot tage din vandslange og skylle den af.

Med GARDENA SILENO Life 1250 er du altid sikret en nydelig og veltrimmet plæne. Græsslåningen har aldrig været så nem og enkel som i dag.

Egenskaber

Specifikationer

Mærke

Maks. hældning

35%

Maks. hældning ved kanten

10%

ladesystem

Automatisk

Firmwareopdatering

USB

Informationspanel

MonoChrome Graphical Display 2,1″

Regnsensor

Nej

Egenskaber

Pro Støjsvag, Ai-Præcision, Auto Vejr & Terræn, Frost Sensor, Spot Cutting, CorridorCut

Klippeteknik

3 drejelige knvie (pivot)

Klippebredde

22 cm

Klippehøjde

20-50 mm

Antal Klippehøjder

3

Klippe højde justering

Manuelt

Dobbeltskæreretning

Ja

Længde

6 m

IP-rating

IPX5

App Styring

Ja

Bluetooth

Ja

Batteritype

Li-ion

Opladningsstrøm

1,3 A

Ingen belastningshastighed

2500/min

Afgænsningstype

Kabel

Klippeareal

1250 m²

Lydniveau

57 dB(A)

Frostsensor

Ja

Væltesensor

Ja

Løftesensor

Ja

PIN-kode

Ja

Tyverialarm

Ja

Anmeldelser

Scroll to Top