Gardena Sileno Life 700

6.999 kr.

Beskrivelse

Mangler du en pålidelig og effektiv robotplæneklipper, der kan tage sig af plænen i løbet af sommeren og give dig mere fritid til at tilbringe med venner og familie? Så skal du kigge nærmere på GARDENA SILENO Life 700.

Det eneste robotten kræver af dig er, at du indstiller størrelsen på din græsplæne og de dage, hvor du ønsker, at robotten skal klippe plænen. Alt dette kan gøres via GARDENA Bluetooth-appen. Når det er gjort, klarer robotten resten, og du kan være sikker på et perfekt klipperesultat.

Gennem appen bliver du nemt guidet gennem installationen, og robotten tager sig af alt det praktiske, så du ikke behøver bekymre dig om det. Med robottens mange funktioner er du sikret perfekte klipperesultater gang på gang, og takket være kollisionssensoren kan robotplæneklipperen selv navigere rundt i haven. Hvis robotten støder på forhindringer, sørger sensoren for, at robotten ikke giver op, men finder i stedet en anden vej rundt om forhindringen.

Du kan nyde en god bog i haven uden at blive forstyrret, da robotten har en støjsvag motor med et lydniveau på kun 57 dB. Med afgrænsningskablet kan du markere det område i haven, hvor robotten skal køre. Du kan selv vælge, hvilke overflader du ønsker, at robotten skal klippe.

Uanset hvilken type græsplæne du har, og uanset vejret, kan du altid regne med GARDENA robotplæneklipperen. For ekstra sikkerhed er robotten udstyret med en indbygget frostsensor, der fortæller den, når jordtemperaturen nærmer sig frysepunktet. På den måde springer robotten automatisk klipningen over for at beskytte din plæne.

Robotten er vandtæt, så når den skal rengøres, kan du blot tage din vandslange og skylle den af. Hvis du har skråninger i haven, er det heller ikke noget problem, da robotplæneklipperen kan håndtere skråninger op til 35%.

GARDENA SILENO Life robotplæneklipperen har indbygget sensorcontrol, der beregner, hvor ofte robotplæneklipperen skal slå græsset ud fra væksten.

Med robotplæneklipperens CorridorCut-funktion kan robotten nemt navigere gennem smalle passager og hjørner. Og takket være punktskæringsfunktionen kan robotten også klippe græs under genstande som f.eks. en trampolin.

GARDENA robotplæneklipperen har en arbejdsdækning på op til 700 m² og er ideel til mellemstore græsplæner.

Robotplæneklipperen er udstyret med en løftesensor, der bidrager til ekstra sikkerhed. Hvis robotten løftes eller væltes under brug, stopper alle knivene automatisk. Dette er gjort for at forhindre eventuelle ulykker.

Der er hele 2 års garanti på robotplæneklipperen, og du kan selv vælge, hvor du ønsker at placere ladestationen. Robotten sørger altid for at vende sikkert tilbage til ladestationen efter brug.

Egenskaber

Specifikationer

Mærke

Maks. hældning

35%

Maks. hældning ved kanten

10%

ladesystem

Automatisk

Firmwareopdatering

USB

Informationspanel

MonoChrome Graphical Display 2,1″

Regnsensor

Nej

Egenskaber

Pro Støjsvag, Ai-Præcision, Auto Vejr & Terræn, Frost Sensor, Spot Cutting, CorridorCut

Klippeteknik

3 drejelige knvie (pivot)

Klippebredde

22 cm

Klippehøjde

20-50 mm

Antal Klippehøjder

3

Klippe højde justering

Manuelt

Dobbeltskæreretning

Ja

Længde

8 m

IP-rating

IPX5

App Styring

Ja

Bluetooth

Ja

Batteritype

Li-ion

Opladningsstrøm

1,3 A

Ingen belastningshastighed

2500/min

Afgænsningstype

Kabel

Klippeareal

700 m²

Lydniveau

57 dB(A)

Frostsensor

Ja

Væltesensor

Ja

Løftesensor

Ja

PIN-kode

Ja

Tyverialarm

Ja

Anmeldelser

Scroll to Top