Gardena Smart Sileno Life Lona 1000

9.579 kr.

Beskrivelse

Slut med at spilde feriedage – GARDENA Smart SILENO Life LONA 1000 Robotplæneklipper

Er du også træt af at spilde feriedagene med at ordne græsplænen? Så er GARDENA Smart SILENO Life LONA 1000 Robotplæneklipper måske den helt rette makker for dig. Det eneste den intelligente robotplæneklipper kræver fra dig er, at du indstiller størrelsen på din plæne (maksimalt op til 1000 m2) samt de dage, du ønsker, at robotten skal ordne haven. Dette ordnes igennem GARDENA Bluetooth-appen.

Perfekt klipperesultat med LONA AI-teknologi

Med GARDENA robotplæneklipper er du garanteret et perfekt klipperesultat uden nogen former for striber i plænen. Dette skyldes den AI-baserede teknologi kaldet LONA. Teknologien LONA sørger for, at robotplæneklipperen lærer, hvordan din have ser ud og tilpasser sig automatisk efter den.

Nem installation og støjsvag motor

Igennem appen bliver du guidet igennem nem installation, alt andet tager robotplæneklipperen sig af. Du kan sagtens nyde en god bog i haven, robotten vil ikke forstyrre dig med dens støjsvage motor med et lydniveau på kun 57 dB.

Funktioner til optimal klipning

GARDENA robotplæneklipper har mange funktioner, der sikrer dig det perfekte klipperesultat og en pæn og vedligeholdt græsplæne. Kollisionssensoren sørger for, at robotten ikke stopper, hvis den støder på en forhindring, men i stedet finder en anden vej rundt om forhindringen.

Robotten er udstyret med Sensorcut, en funktion der beregner, hvor ofte din plæne skal slås ud fra vækst. Skarpe hjørner og smalle passager er heller ikke et problem for den smarte robotplæneklipper. Den er nemlig udstyret med Corridorcut-funktionen, der gør det muligt for robotten at komme igennem alle smalle steder i haven med kun 60 centimeter mellem afgrænsningskablet.

Sikkerhed og robusthed i alle vejrforhold

Afgrænsningskablet skal placeres i haven, og robotten vil altid køre inden for det afmærkede areal. Når den er færdig med at varetage plænen, vender den automatisk tilbage til sin ladestation og oplader, så den er klar til næste gang.

GARDENA robotplæneklipper kan klare skråninger op til 35% og uanset vejret eller hvilken type græsplæne du har, kan du altid regne med GARDENA Smart SILENO Life LONA 1000 robotplæneklipper.

Høj sikkerhed og smarte funktioner

For at beskytte din græsplæne bedst muligt er robotplæneklipperen udstyret med en frostsensor. Denne sensor gør, at hvis jordtemperaturen nærmer sig frost, springer robotten automatisk klipningen over for ikke at skade plænen. Når robotten har været i aktion, kan du blot tage vandslangen og spule den, så er den god som ny igen.

Robotten er også udstyret med en løftesensor for at forhindre ulykker. Hvis robotten skulle blive løftet eller vippet, stopper alle knive automatisk. Der er hele 2 års garanti på robotten, og du kan selv vælge, hvor du ønsker at placere robottens ladestation.

GARDENA Smart System med flere praktiske funktioner

Igennem appen kan du styre robotplæneklipperen, uanset hvor du befinder dig (tilmelding online via GARDENA-app påkrævet). GARDENA appen tilbyder mange funktioner, herunder:

  • Zone Management: Du kan udvælge de områder, du ønsker, at robotplæneklipperen skal slå, og justere hyppigheden og intensiteten af klipningen.
  • AreaProtect: Du kan vælge de områder, som robotten ikke skal slå.
  • EasyConfig: Guiden til nem installation.
  • Auto Schedule: Funktionen sikrer, at robotplæneklipperen ved, hvornår og hvordan plænen skal slås.
  • Smart Home: Mulighed for at bruge stemmestyring til at kontrollere robotten. Herunder understøttes Amazon Alexa.

Med GARDENA Smart Sileno Life Lona 1000 Robotplæneklipper kan du nemt og bekvemt opnå en velplejet græsplæne uden at bruge dine dyrebare feriedage på at klippe græsset.

Egenskaber

Specifikationer

Mærke

Maks. hældning

35%

Maks. hældning ved kanten

10%

ladesystem

Automatisk

SmartHome integration

Amazon Alexa

Firmwareopdatering

USB

Informationspanel

MonoChrome Graphical Display 2,1″

Regnsensor

Nej

Egenskaber

Pro Støjsvag, Ai-Præcision, Auto Vejr & Terræn, Frost Sensor, Spot Cutting, CorridorCut, SensorControl

Klippeteknik

3 drejelige knvie (pivot)

Klippebredde

22 cm

Klippehøjde

20-50 mm

Antal Klippehøjder

3

Klippe højde justering

Manuelt

Dobbeltskæreretning

Ja

Længde på afgrænsningskabel

200 m

Længde

5 m

Kramper

300 stk.

IP-rating

IPX5

App Styring

Ja

Bluetooth

Nej

Timer

Ja

Batteritype

Li-ion

Batteritid

65 min

Opladningstid

60 min

Opladningsstrøm

1,3 A

Moderat energiforbrug ved maksimalbrug

6 kWh

Ingen belastningshastighed

2500/min

Dybde

58 cm

Bredde

39 cm

Højde

23 cm

Vægt

8,3 kg

Afgænsningstype

Kabel

Klippeareal

1000 m²

Lydniveau

57 dB(A)

Frostsensor

Ja

Væltesensor

Ja

Løftesensor

Ja

PIN-kode

Ja

Tyverialarm

Ja

Anmeldelser

Scroll to Top