Gardena Smart Sileno Life Lona 900

9.460 kr.

Beskrivelse

Mangler du en god robotplæneklipper til at varetage plænen henover sommeren? Så se med her.

GARDENA Smart SILENO Life 900 er muligvis den mest solgte robotplæneklipper blandt danskerne, og der er en rigtig god grund til det.

GARDENA robotplæneklipper er udstyret med den populære LONA-teknologi. Denne teknologi sikrer, at robotplæneklipperen løbende lærer, hvordan din have ser ud og tilpasser sig automatisk til dens form.

Robotplæneklipperen kan klare alle typer af plæner med et arbejdsområde på op til 900. Uanset om det er solskin eller regn, kan du altid regne med, at robotten klarer plænen til perfektion.

For at beskytte din plæne på bedst mulig vis er robotplæneklipperen udstyret med en smart frostsensor. Denne sensor informerer robotplæneklipperen, hvis jordtemperaturen nærmer sig frysepunktet, og den springer automatisk klipningen over for at undgå at skade plænen.

Takket være CorridorCut-funktionen kan robotplæneklipperen nemt navigere rundt i plænen, selv gennem smalle passager og skarpe hjørner. Robotten klarer det til perfektion.

Skulle robotplæneklipperen støde på en forhindring, sørger dens kollisionssensor for, at robotten ikke giver op, men i stedet finder en anden vej uden om forhindringen.

Når robotplæneklipperen er færdig med at klippe græsset, vender den automatisk tilbage til sin ladestation, klar til næste klipning. Hvis du har stejle skråninger i haven, er det heller ikke et problem for den intelligente robotplæneklipper, da den kan klare hældninger op til 35%.

Med robottens Zone Management-funktion kan du selv vælge de områder, som du ønsker, at robotplæneklipperen skal klippe. Du kan også bestemme, hvor ofte overfladerne skal klippes og med hvilken intensitet.

Noget, der især gør denne robotplæneklipper populær, er dens Smarthome-funktion. Med Smarthome kan du styre robotplæneklipperen med stemmekommandoer via den virtuelle assistent Alexa.

Med GARDENA Smart SILENO Life 900 behøver du ikke spekulere på, hvor ofte din plæne trænger til en klipning. Robotten har nemlig SensorControl, der bedømmer, hvor ofte plænen skal klippes baseret på dens vækst, så den forbliver nydelig og velplejet.

Med det medfølgende afgrænsningskabel, som du lægger rundt i haven, markerer du samtidig det område, som robotplæneklipperen skal køre inden for. På denne måde ved du altid præcist, hvor din robotplæneklipper er.

Du kan slappe af i haven og nyde en god bog, for robotplæneklipperen har en utrolig støjsvag motor med et lydniveau på kun 57 dB. Robotplæneklipperen har også områdebeskyttelse, hvilket betyder, at du kan vælge specifikke områder i haven, som ikke skal klippes.

Når du føler, at robotplæneklipperen trænger til rengøring, kan du blot tage din vandslange og spule den.

Egenskaber

Specifikationer

Mærke

Maks. hældning

35%

Maks. hældning ved kanten

10%

ladesystem

Automatisk

SmartHome integration

Amazon Alexa

Firmwareopdatering

USB

Informationspanel

MonoChrome Graphical Display 2,1″

Regnsensor

Nej

Egenskaber

Pro Støjsvag, Ai-Præcision, Auto Vejr & Terræn, Frost Sensor, Spot Cutting, CorridorCut, SensorControl

Klippeteknik

3 drejelige knvie (pivot)

Klippebredde

22 cm

Klippehøjde

20-50 mm

Antal Klippehøjder

3

Klippe højde justering

Manuelt

Dobbeltskæreretning

Ja

Længde på afgrænsningskabel

200 m

Længde

5 m

Kramper

300 stk.

IP-rating

IPX5

App Styring

Ja

Bluetooth

Nej

Timer

Ja

Batteritype

Li-ion

Batteritid

65 min

Opladningstid

60 min

Opladningsstrøm

1,3 A

Moderat energiforbrug ved maksimalbrug

5 kWh

Ingen belastningshastighed

2500/min

Dybde

58 cm

Bredde

39 cm

Højde

23 cm

Vægt

8,3 kg

Afgænsningstype

Kabel

Klippeareal

900 m²

Lydniveau

57 dB(A)

Frostsensor

Ja

Væltesensor

Ja

Løftesensor

Ja

PIN-kode

Ja

Tyverialarm

Ja

Anmeldelser

Scroll to Top