LandXcape LX835

2.699 kr.

Beskrivelse

Mangler du en pålidelig robotplæneklipper til at tage sig af din plæne i løbet af sommeren? Så skal du helt sikkert tjekke Landxcape LX835 ud.

Robotplæneklipperen har et fantastisk fuldautomatisk klippesystem og kan klare græsplæner med en klippeareal på op til 800 m2.

Landxcape LX835 robotplæneklipperen er både kraftfuld og kompakt og har ingen problemer med at navigere rundt i haven. Selv smalle passager og skarpe sving håndteres til perfektion af robotten.

Hvis du har stejle skråninger i haven, er det heller ikke noget problem, da robotplæneklipperen kan klare hældninger på op til 35%. Når robotten er færdig med at klippe græsset, vender den automatisk tilbage til ladestationen og oplader sig selv til næste klipning.

Landxcape LX835 800 er meget nem at opsætte i haven. Alt, hvad du skal gøre, er at lægge afgrænsningskablet ud i haven, så er du også sikker på, at robotten kun klipper inden for det afmærkede område.

Robotplæneklipperen kræver ingen indstillinger, men hvis du har specifikke ønsker til, hvordan den skal køre og hvilke tidspunkter den skal klippe, kan du selv planlægge det hele via robottens displaydrejeknap.

Du kan selv styre, hvilke dage den kraftfulde robotplæneklipper skal klippe græsset. Og hvis det begynder at regne, behøver du ikke bekymre dig, da robotplæneklipperen er udstyret med en effektiv regnsensor. Sensoren registrerer, når det regner, og sørger derefter for, at robotten sikkert vender tilbage til ladestationen.

For at sikre en sund og velplejet græsplæne har robotplæneklipperen en Bioklip-funktion. Denne funktion gør, at robotten bevidst efterlader en smule af det afklippede græs på plænen. Det afklippede græs fungerer som naturlig gødning, der holder plænen sund og vedligeholdt.

For øget sikkerhed er robotplæneklipperen udstyret med en løftesensor. Hvis robotten bliver løftet eller vippet, mens den er i brug, stopper alle knivene automatisk. Dette er for at forhindre ulykker.

Landxcape LX835 har også en tyverisikring i form af en pinkode, som du selv kan vælge. Hvis uheldet skulle være ude, og robotten falder i de forkerte hænder, vil den være ubrugelig for dem uden din pinkode.

Egenskaber

Specifikationer

Mærke

ladesystem

Automatisk

Batteritype

Li-ion

Klippeareal

800 m²

Anmeldelser

Scroll to Top