Worx Landroid L2000 WR155E

9.699 kr.

Beskrivelse

Gør din græsslåning lettere med Worx Landroid L2000 robotplæneklipper

Har du også en stor græsplæne, der tager meget tid at vedligeholde i hverdagen? Så syntes vi bestemt, at du skal tjekke Worx Landroid L2000 robotplæneklipper ud.

Arbejdsareal og avanceret navigationssensor

Worx Landroid L2000 robotplæneklipper kan klippe plæner med et arbejdsareal på op til 2000 m2. Denne robotplæneklipper er hurtigere end andre modeller på markedet og er udstyret med en avanceret navigationssensor, der sikrer, at robotten selv kan finde vej rundt i haven.

Effektiv klipning helt ud til kanten

Efter robotten har været i aktion, er der intet arbejde tilbage for dig. Robotten er nemlig udstyret med Cut to Edge funktionen, der sikrer, at den klipper græsset helt ud til kanten. Dette betyder, at du ikke behøver at gå rundt i haven efter robotten har klippet og fjerne rester af høje græsstrå.

Planlægningsprogram og fleksibilitet

Worx Landroid L2000 robotplæneklipper er udstyret med et planlægningsprogram, der gør, at robotten allerede er klar til at komme i aktion. Du kan selv tilpasse robotten, så den passer bedre til dit program. Du kan for eksempel indstille robotten til at ordne plænen, mens du er på arbejde, så du altid kommer hjem til en pæn og velplejet plæne.

Fleksible opladningsmuligheder og regnsensor

Du kan oplade robotten på forskellige måder, da den leveres med et 20v batteri, der er kompatibelt med alle Worx-produkter, der er udstyret med en 20v batteripakke. Dette giver dig mulighed for at udskifte batterierne mellem produkterne, og det er også muligt at oplade hvert enkelt batteri separat. Robotten er også udstyret med en indbygget regnsensor, der automatisk får robotten til at vende tilbage til ladestationen, når det begynder at regne.

Bioklip og tilkobling til smartphone

Robotten er også udstyret med den populære bioklip-funktion, hvor den bevidst efterlader en smule af det afklippede græs på plænen. Dette afklippede græs fungerer som naturlig gødning til din plæne og er med til at sikre en sund og velplejet plæne. Worx Landroid L2000 robotplæneklipper kan klare skråninger på op til 35%, og med dens Wi-Fi-opkobling kan du nemt indstille robotplæneklipperen via din smartphone.

Tyverisikring og nem adgang til indstillinger

Robotten har en tyverisikring i form af en pinkode, så hvis nogen forsøger at manipulere med din robotplæneklipper, kræver det, at de kender pinkoden. Robotplæneklipperen kan let tilkobles din smartphone, så du hurtigt får adgang til dens indstillinger.

Egenskaber

Specifikationer

Mærke

Maks. hældning

35%

ladesystem

Automatisk

Isolationsklasse

III

Firmwareopdatering

FOTA / USB

Informationspanel

Indbygget LCD Display

Regnsensor

Ja

Forhindringsundvigelse

Ja (ACS™-teknologi)

Egenskaber

AIA™ intelligent navigationsteknologi, Noesis™ kognitiv automatisk planlægning, RadioLink™ Wi-Fi-forlænger

Klippeteknik

3 drejelige barberblade

Klippebredde

22 cm

Klippehøjde

30-60 mm

Antal Klippehøjder

4

Længde på afgrænsningskabel

250 m

Kramper

340 stk.

App Styring

Ja

Bluetooth

Ja

Wi-Fi

Ja

Timer

Ja

Batteritype

Li-ion

Batterikapacitet

5 Ah

Batterispænding

20V

Watt timer

100 Wh

Opladningstid

85 min

Opladningsstrøm

3 A

Ingen belastningshastighed

2200/min

Dybde

63 cm

Bredde

44,5 cm

Højde

22,5 cm

Vægt

12 kg

Klippeareal

2000 m²

Lydniveau

62 dB(A)

GPS-tyverisporing

Ja

Virtuelt hegn

Ja

Væltesensor

Ja

Løftesensor

Ja

PIN-kode

Ja

Tyverialarm

Ja

Anmeldelser

Scroll to Top