Worx Landroid L800 WR148E

6.829 kr.

Beskrivelse

Mangler du en god ven, der kan varetage græsplænen til perfektion og samtidig give dig mere fritid til at være sammen med venner og familie? Så tjek Worx Landroid L800 Robotplæneklipper ud.

Let tilslutning og nem rengøring

Robotten er en nyere model fra 2021 og har Bluetooth-opkobling, der gør det let og enkelt for dig at oprette forbindelse til robotplæneklipperen. Når robotplæneklipperen skal rengøres, kan du blot tage haveslangen og spule den.

Klipper op til 800 m2

Worx Landroid L800 Robotplæneklipper kan klare plæner på op til 800 m2. Du kan selv styre, hvornår du ønsker, at robotplæneklipperen skal køre. Du kan også gøre dette individuelt for hver plæne, robotten skal køre på.

Fantastisk Cut to Edge funktion

En af de topklasse funktioner, Worx Landroid Robotplæneklipper er udstyret med, er den fantastiske Cut to Edge funktion. Denne funktion sørger for, at robotplæneklipperen sørger for at klippe græsset langs kanten, så du efter klipningen ikke skal gå rundt og finpudse græskanterne.

Automatisk tilbagevenden til ladestationen

Når Worx Landroid Robotplæneklipper er færdig med arbejdet, vender den automatisk tilbage til dens ladestation.

Smart styring via smartphone app

Ønsker du selv at planlægge, hvordan robotplæneklipperen skal køre, kan du nemt gøre dette via smartphone appen. Du kan både tilkoble den via Bluetooth og Wi-Fi. For at gøre det endnu nemmere, er Worx Landroid L800 Robotplæneklipper også udstyret med en displayknap, hvor du kan indstille klipningen.

Multi-zone programmering og skråningskapacitet

Robotten behøver ikke nogen indstilling, hvis du bare har et ønske om, at den skal køre simpelt. Robotplæneklipperen er udstyret med Multi-zone programmering, dette vil sige, at hvis du har mere end 1 græsplæne, så kan du få robotten til at varetage begge, og du kan endda planlægge klipningen individuelt ud fra hver plæne, hvis dette ønskes. Worx Landroid L800 Robotplæneklipper klarer enhver skråning/hældning på helt op til 35%.

Holdbare knive og intelligent planlægning

Worx Landroid L800 Robotplæneklipper er udstyret med et 3-bladet knivblad. Disse knive roterer både frem og tilbage, hvilket gør, at knivene holder væsentligt længere, og at du som forbruger ikke skal udskifte dem så ofte. Robotten udarbejder et klippeskema ud fra størrelsen af din græsplæne, vejret samt jordforholdene og lignende faktorer. Worx Landroid L800 Robotplæneklipper er også udstyret med AIA-teknologi, der sikrer, at robotplæneklipperen udarbejder en intelligent planlægning samt navigerer perfekt rundt i haven.

Naturlig gødning og sikkerhedsfunktioner

Hvis du undrer dig over, at robotten efterlader noget af det afklippede græs på plænen, så er det fordi robotplæneklipperen er udstyret med bioklip. Dette betyder, at det efterladte græs fungerer som naturlig gødning og giver dig en mere velholdt samt sundere græsplæne. Worx Landroid L800 Robotplæneklipper er også udstyret med en regnsensor, der giver robotten besked, når det regner og det er tid til at vende tilbage til ladestationen. Derudover har den en tyverisikring i form af en pinkode, som kun du (og dem, du giver koden til) kender. Robotten har også en indbygget løftesensor, der stopper alle knivene automatisk, hvis den bliver vippet eller løftet for at forhindre eventuelle ulykker.

 

Egenskaber

Specifikationer

Mærke

Maks. hældning

35%

ladesystem

Automatisk

Isolationsklasse

III

Firmwareopdatering

FOTA / USB

Informationspanel

Indbygget LCD Display

Regnsensor

Ja

Forhindringsundvigelse

Ja (ACS™-teknologi)

Egenskaber

AIA intelligent navigationsteknologi, Noesis kognitiv automatisk planlægning

Kantklip

Ja

Klippeteknik

3 drejelige barberblade

Klippebredde

20 cm

Klippehøjde

30-60 mm

Antal Klippehøjder

4

Længde på afgrænsningskabel

150 m

Kramper

210 stk.

App Styring

Ja

Bluetooth

Ja

Wi-Fi

Ja

Batteritype

Li-ion

Batterikapacitet

2 Ah

Batterispænding

20 V

Watt timer

40 Wh

Opladningstid

75 min

Opladningsstrøm

1,5 A

Ingen belastningshastighed

2400/min

Dybde

62,8 cm

Bredde

42,8 cm

Højde

22,5 cm

Vægt

16 kg

Klippeareal

800 m²

Lydniveau

62 dB(A)

Væltesensor

Ja

Løftesensor

Ja

PIN-kode

Ja

Tyverialarm

Ja

Anmeldelser

Scroll to Top