Hclager er reklamefinanseret

Grouw Robotplæneklipper

Sammenlign Grouw robotplæneklippere

 • Arbejdsareal op til 900 m2
 • Klare skråninger op til 35%
 • Indbygget regnsensor
 • Lydniveau 61 dB(A)

3.899 kr.

 • Arbejdsareal op til 600 m2
 • Klare skråninger op til 35%
 • Indbygget regnsensor
 • Indbygget tyverisikring

4.190 kr.

 • Arbejdsareal op til 1200 m2
 • Klare skråninger op til 35%
 • Beskyttet mod UV-stråler
 • Efterlader ingen spor

4.419 kr.

Om Grouw Robotplæneklipper

Grouw Robotplæneklipper går ud fra princippet at alle skal have råd til en robotplæneklipper. En robotplæneklipper klare det hårde arbejde og sørger for du får mere fritid sammen med vennerne og familien. 

Robotplæneklipperne fra Grouw er nemme at betjene, man kan selv vælge om man ønsker de køre af sig selv, eller om de skal styres igennem en app. Deres produkter er af god kvalitet, de kan klare skråninger helt op til 35% og skulle der opstå regnvejr registrer deres regnsensor det, og sørger for de vender sikkert tilbage til deres ladestation. 

Grouw Robotplæneklippere er kendt for deres skarpe priser, hvor robotterne sørger for ikke at efterlade nogen former for hjulspor eller mærker i plænen. 

Med en Grouw robotplæneklipper kan du selv højdejustere klippehøjden, du kan frit vælge mellem 20-60 mm og så er beskytter dens ydre plastskal mod UV-Stråler. 

En grouw Robotplæneklipper er mest baseret til den simple forbruger, som blot har et ønske om en nydelig græsplæne uden at skulle yde det hårde arbejde i haven.

Grouw Robotplæneklipper Sensor

Løftesensor: Denne sensor sørger for at alle robotplæneklipperens knive automatisk stopper med at køre rundt, hvis robotplæneklipperen bliver løftet/vippet imens den er i aktion. Dette er lavet for at forhindre nogen former for ulykker.

Forhindringssensor: Hvis Grouw robotplæneklipper registrerer en kommende forhindring, sørger den automatisk for at skifte retning udenom forhindringen.

Hældningssensor: Grouw robotplæneklipper kan klare alle slags skråninger op til 35%. Grouw robotplæneklipper sørger for at registrer skråninger i realtid takket være den effektive hældningssensor.

Regnsensor: Denne sensor sørger for at robotplæneklipperen registrerer hvis det begynder at regne, hvorefter den automatisk vender tilbage til dens ladestation.

Grouw Robotplæneklipper høj sikkerhed

Grouw robotplæneklipperne er alle udstyret med en tyverisikring. Denne tyverisikring er i form af en alarm samt en pinkode. Hvis en uvedkommende skulle tage din Grouw robotplæneklipper kan han hverken starte eller ændre dens indstillinger, uden din personlige pinkode. 

For at forhindre nogen former for ulykker har deres robotplæneklippere en indbygget løftesensor samt en effektiv regnsensor der sørger for at passe på robotterne.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Grouw robotplæneklipperne minder utroligt meget om hinanden, og de kan stort set det samme. Derfor anbefaler vi at kigge på deres arbejdsareal og derved udvælge den af deres robotplæneklippere som matcher bedst med din haves udformning samt størrelse.

Grouw robotplæneklipperne ligger meget i samme prisleje, de kan klare de mest praktiske ting men den billigste robotplæneklipper fra Grouw er Grouw Robotplæneklipper 600 m2 App Controle.

Vi anbefaler at du ikke udelukkende vælger ud fra pris, da ikke alle robotterne nødvendigvis vil leve op til dine krav. Det er vigtigt at kigge på robotternes arbejdsareal, og derved udvælge den robotplæneklipper som matcher bedst med din plænes form.

Det korte svar er nej. Grouw robotplæneklipper er ikke bedre end andre robotplæneklippere på markedet, til gengæld er de en del billigere. Robotplæneklippere fra Grouw kan klare de nødvendige ting i plænen, de har ikke nogle ekstraordinære funktioner ligesom mange andre har.

Scroll to Top